Ρίτσα Μπιζόγλη: «Λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα κάνω το σταυρό μου»
Showbiz

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα κάνω το σταυρό μου»

Με το σύζυγό της, δημοσιογράφο Παναγιώτη Γερολυμάτο, γνωρίστηκαν την περίοδο που εργάζονταν και οι δυο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ παντρεύτηκαν το 2004 στον Πειραιά.

«Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει τόσα θέματα και προβλήματα να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση, που αυτό που κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή δεν έχει καμία αξία για τον αναγνώστη», λέει η Ρίτσα Μπιζόγλη στο People.

Τον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται και της αρέσει να οργανώνει ταξίδια. «Μπορώ να ζήσω με μια βαλίτσα στο χέρι. Λόγω δουλειάς, δεν κάνω αναπάντεχα και απρογραμμάτιστα ταξίδια, αλλά η αίσθηση του ταξιδιού με χαλαρώνει απίστευτα πολύ».

Επιστρέφοντας στα επαγγελματικά, μου αποκαλύπτει κάτι που κάνει σε κάθε δελτίο ειδήσεων.

«Λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα κάνω το σταυρό μου. Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο και παλιά ήμουν κατηχήτρια. Θα νηστέψω πενήντα μέρες Πάσχα και σαράντα τα Χριστούγεννα. Πολλές φορές κόβω ακόμα και το λάδι».

Φαίνεται πως έχει έλεγχο σε ό,τι κάνει στη ζωή της. Υπήρξε κάποια στιγμή που αντιμετώπισε κάτι εξαιρετικά δύσκολο στον τηλεοπτικό αέρα;

«Η φωτιά στη Ζαχάρω Ηλείας το 2007.Ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση με την Ηλεία και το δημοσιογράφο Γιώργο Κουρδή τη στιγμή που οι πυροσβέστες είχαν βρει μια μαμά νεκρή, αγκαλιά με τα τρία παιδιά της. Εκείνη τη στιγμή με κλάματα περιέγραφε αυτό που έβλεπε μπροστά του, με αποτέλεσμα να κλαίμε όλοι μας στο πλατό» περιγράφει στο People.

Η Ρίτσα έχει ζήσει δυνατές στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς. «Έχω κάνει λάθη και σαρδάμ στον αέρα. Αλλά πάντα τα αντιμετώπιζα με χιούμορ. Εξάλλου όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι να μην το βάζω ποτέ κάτω και να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια», καταλήγεις το People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved