Λάκης Λαζόπουλος: «Σήµερα αυτό που ζούµε είναι ένα τεράστιο κοµµωτήριο»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Σήµερα αυτό που ζούµε είναι ένα τεράστιο κοµµωτήριο»

Εμπνεόμενος από τους χαρακτήρες των Δέκα μικρών Μήτσων που δεν πρόκειται να ξαναδούμε, όπως τους γνωρίζαμε, ξανά στη μικρή οθόνη, ο Λάκης Λαζόπουλος δηλώνει πως αυτό που ζούμε μοιάζει με... κομμωτήριο... 

Ετοιµάζεις κάτι νέο τηλεοπτικά;

Όχι, δεν σκέφτοµαι απολύτως τίποτα.

Μου είχες πει ότι σκεφτόσουν να κάνεις κάτι σαν το «Τσαντίρι» κάποια στιγµή.

Αυτή τη στιγµή δεν σκέφτοµαι τίποτα. Αν γίνουν συζητήσεις µελλοντικά, µπορεί να το δω. Να δω γενικά.

Σε έχουν προσεγγίσει κανάλια;

∆εν έχει καµία σηµασία, εγώ δεν κάνω ανακοινώσεις ποιος προσεγγίζει και τι κάνει ή δεν κάνει. ∆εν έχουν όλα αυτά καµία σηµασία. Αυτό που έχει σηµασία είναι ότι, αν υπάρχει κάποιο αποτέλεσµα συζητήσεων, θα µαθευτεί.

Υπήρχε συγκίνηση; Ποιο συναίσθηµα ήταν πιο έντονο στους «Μήτσους»;

Η ικανοποίηση ότι αυτοί οι χαρακτήρες υπάρχουν και ότι µπορούν να µιλήσουν σήµερα. Αυτά κατατίθενται αυτή τη χρονική στιγµή. Μένουν στον χρόνο. Θα παίζονται, θα τα βλέπουν, θα ανέβουν στο ΥouΤube. Φτιάχνεις ένα πράγµα και υπάρχει, διαχέεται στον χρόνο. Μην τα βλέπουµε όλα στη στιγµή. ∆εν είναι η στιγµή η οποία καθορίζει τη χρονική δηµιουργία ενός ανθρώπου.

Πες µου ποιους έχεις αγαπήσει πιο πολύ από αυτούς; Ποιους αποχωρίζεσαι πιο δύσκολα;

Νοµίζω ότι άλλους αγάπησα σε εκείνη την ηλικία, άλλους αγάπησα σε αυτήν.

Ο υπαλληλάκος, ας πούµε;

Τον υπαλληλάκο δεν µπορούσα να τον κάνω εύκολα τώρα. Για τον λόγο ότι θεωρούσα ότι είναι µια εποχή πολύ σκληρή για έναν τόσο ευαίσθητο άνθρωπο.

Θα µπορούσε να µην είχε επιβιώσει;

∆εν θα είχε επιβιώσει. Πριν ξεκινήσω, είχα πει ότι θα δω αν θα τον κάνω, αν θα αντέξει.

Στο κοµµωτήριο «χωράει» αυτό που ζούµε;

Πού αλλού; Σήµερα αυτό που ζούµε είναι ένα κοµµωτήριο, ένα τεράστιο κοµµωτήριο, όπου όλοι βρισκόµαστε στα όρια νευρικής κρίσης ή τα έχουµε περάσει κιόλας (σ.σ. γελάει ηχηρά)! Κι εκεί µιλούν για τους low profile που σου έλεγα πριν. Που κάνουν χλιδάτους γάµους στα µουλωχτά, µην τους πάρουν χαµπάρι. Κι από εκεί που µοίραζαν ρετουσαρισµένες φωτογραφίες τους, προσέχουν και το παίζουν χαµηλών τόνων. Γελοιότητες. ∆ιασκεδάζω µε τρόµο µε όλο το σκηνικό. Αυτή είναι η µαύρη αλήθεια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved