Οικογένεια Παντελίδη: H άγνωστη «κόντρα» για τη βίλα στη Γλυφάδα
Showbiz

Οικογένεια Παντελίδη: H άγνωστη «κόντρα» για τη βίλα στη Γλυφάδα

Κάτι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ κοστίζει η πολυτελής μεζονέτα του Παντελή Παντελίδη στη Βούλα στην οποία έχει μπει ήδη πωλητήριο.

Ο καλλιτέχνης δυο μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο είχε αποκτήσει ένα πολυτελέστατο σπίτι με υπέροχη θέα στο Πανόραμα Βούλας. Τώρα, όπως αναφέρει το Ciao σε αγγελία ενός πολύ γνωστού μεσιτικού γραφείου, το ακίνητο πωλείται προς 980.000 ευρώ. Μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, η οικογένεια του προχώρησε σε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως κατέβαλε δυο δόσεις που υπολείπονταν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους. Ωστόσο, τελικά επέλεξε να το πουλήσει. Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ,μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και ασανσέρ. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.

Η βίλα είναι μοιρασμένη σε τρία επίπεδα, ενώ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, και κουζίνα. Μάλιστα το σαλόνι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα, διαθέτει κρεβατοκάμαρες, ηλιακό θερμοσίφωνο, αλλά και υπόγειο με τρεις θέσεις στάθμευσης. Πρόκειται για ένα πραγματικά πανέμορφο σπίτι, που δεν ήθελαν, όπως φαίνεται, όλα τα μέλη της οικογένειας να αποχωριστούν.

Η οικογένεια του τραγουδιστή "κόπηκε" στα δυο σχετικά με το σπίτι αυτό. Στη μία πλευρά βρέθηκε η μητέρα του τραγουδιστή, η Αθηνά Παντελίδη, η οποία από την αρχή είχε την άποψη ότι το σπίτι έπρεπε να πουληθεί αμέσως. Κι αυτό καθώς τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι πια ανθηρά και η συντήρηση ενός τέτοιου σπιτιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ακόμα κι όταν συνάντησε την αντίθετη γνώμη και σθεναρή αντίδραση των δυο γιων της, του Τριαντάφυλλου και του Κωνσταντίνου, η Αθηνά Παντελίδη επέμεινε ότι το σπίτι έπρεπε να πουληθεί, καθώς τα έξοδα που απαιτούνται για τη συντήρηση του είναι υπέρογκα.

Οι δυο γιοι της, μάλιστα, όπως αναφέρει το Ciao εξέφρασαν, συμφωνά με πληροφορίες του περιοδικού, την επιθυμία να μείνουν εκείνοι στο σπίτι, κάτι το οποίο επίσης τη βρήκε αντίθετη. Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα, που όμως τελικά εκτονώθηκε, καθώς ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος υποχώρησαν και δέχτηκαν να βγει το σπίτι προς πώληση.

Ακόμα, όμως, δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ο πρόθυμος που θα καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρω προκειμένου να αποκτήσει τον μικρό παράδεισο που πρόλαβε να αποκτήσει, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης.

Πηγή θέματος: Περιοδικό Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved