Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το παλάτι που έχασε στην Μύκονο
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το παλάτι που έχασε στην Μύκονο

Τον δικό της επίγειο παράδεισο στην Μύκονο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά. Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ, η οποία εκτείνεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος.

Η παρουσιάστρια αγόρασε το εξοχικό αυτό το 2000 και το «ερωτεύτηκε» από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό και η απόφαση της να το πουλήσει έσκασε σαν «βόμβα». Με την προνοητικότητα να χαρακτηρίζει κάθε της κίνηση, η παρουσιάστρια σκέφτηκε πριν λίγα χρόνια πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αποχωριστεί τη συγκεκριμένη κατοικία.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τη φορολογία να είναι στα ύψη και τους ειδικούς φόρους όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ να μην έχουν τελειωμό, προβληματίστηκε ιδιαίτερα. Μετά από ώριμη ωστόσο σκέψη και αρκετή περισυλλογή, ανέθεσε σε γνωστή εταιρεία real estate να βρει αγοραστή για την υπερπολυτελή βίλα με την πανοραμική θέα προς τη Δήλο. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως ήξερε ότι αυτή η κίνηση είναι για το συμφέρον της», φέρεται να δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε τόσο που της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσίασε την παρουσιάστρια και έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ένα μέρος από τα χρήματα που πήρε η Ρούλα από την εν λόγω, πώληση τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα της ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα φρόντισε να τα αποταμιεύσει. «Η Ρούλα κατάφερε να κλείσει μια "χρυσή" συμφωνία, γι αυτό και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται», αναφέρει φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα, δεν μετάνιωσε για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους-φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved