Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Το Διαδίκτυο κρύβει παγίδες»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός που έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια και συνεχίζει να έχει πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό του. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τα μηνύματα που του στέλνουν οι θαυμάστριές του και αποκαλύπτει εάν τους απαντάει ή όχι.

Είσαι νέος, ωραίο κι επιτυχημένος. Τι άλλο θέλεις να έρθει στη ζωή σου;

«Πολύ ωραίος και πολύ επιτυχημένος... (Γέλια.) Τίποτα άλλο δεν θέλω να έρθει στη ζωή μου. θέλω να είναι καλά το παιδάκι μου και οι άνθρωποι που αγαπάω»

Ο Πάρης, ο γιος σου ζητάει αδελφάκι;

«Δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο ακόμα. Μιλάει πολύ καλά, λέει τα πάντα, αλλά ακόμα δεν μου λέει κάτι τέτοιο. Κάνουμε κουβέντες πολύπλοκες, λέει τα πάντα το άτομο, τρομερά πράγματα, που μου φαίνονται μεγαλίστικα από ένα τόσο μικρό πλασματάκι, όμως δεν μας έχει ρωτήσει αν θα του κάνουμε αδελφάκι. Είναι όλα ανοιχτά στη ζωή, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Έχω πολλές ανασφάλειες»

Πες μου για τις θαυμάστριες σου

«Ανέκαθεν είχα θαυμάστριες, επειδή, όπως είπαμε, είμαι πάρα πολύ ωραίος, πολύ γοητευτικός και πάρα πολύ ταλαντούχος... Εκεί έγκειται η γοητεία... Οι θαυμάστριες έρχονται, κοιτάζουν να βγάλουν φωτογραφίες, τους δίνω αυτόγραφα κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει»

Σε φλερτάρουν έντονα ως παντρεμένο;

«Μου στέλνουν μηνύματα.. τα γνωστά»

Πως αντιδράς;

«Διακριτικά, γιατί το Διαδίκτυο είναι γεμάτο παγίδες, παντού. Δεν μπορείς να απαντήσεις, έστω φιλικά, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι η άλλη και τι θα πει. Μπορεί να πεις: «Ευχαριστώ πολύ, αγάπη μου, για τα καλά σου λόγια» κι εκείνη να πει: «Ξέρεις τι μου είπε; Με είπε «αγάπη του». Μπορεί να παρερμηνεύσει τα λεγόμενά σου. Αυτοί είναι οι κίνδυνοι του Διαδικτύου»

Επιτρέπεται να φλερτάρουν οι παντρεμένοι;

«Όλα είναι σχετικά. Για μένα το φλερτ είναι αναζωογονητικό, αλλά όταν λέμε φλερτ, μπορεί να φλερτάρεις με γοητευτικούς ανθρώπους» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved