Γιαννακόπουλος-Ξυλά: Γιατί δεν θα περάσουν μαζί το καλοκαίρι;
Showbiz

Γιαννακόπουλος-Ξυλά: Γιατί δεν θα περάσουν μαζί το καλοκαίρι;

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά δεν θα περάσουν μαζί το καλοκαίρι. 

Ο ηθοποιός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και η σύζυγός του με τον γιο τους κάνουν ήδη διακοπές στην Κέρκυρα.

Πως θα περάσεις το καλοκαίρι σου;

«Ετοιμαζόμαστε για τη Λάρισα, όπου θα συνεχίσουμε τις ηρόβες στο θεσσαλικό θέατρο, με καλλιτεχνική διεύθυνση της Κυριακής Σπάνού, που είναι εξαιρετική σκηνοθέτρια με νέες ιδέες. Το καλοκαίρι έχει Ζορζ Φεϊντό, τέσσερα μονόπρακτα, ένα έργο που λέγεται «Από το γάμο στο διαζύγιο;» κι εμείς θα κάνουμε τα δύο μονόπρακτα. Είμαστε με τον Κώστα Αποστολάκη, την Ευγενία Δημητροπούλου, την Ειρήνη Κουτρουμάνου και τον Δημήτρη Τσιπούρα, θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Είμαστε ωραία ομάδα. Ξεκούραστα και όμορφα στην πόλη μου, τη Λάρισα, που μου «έκατσε κουτί», γιατί εκεί έχω τους γονείς μου»

Θα μείνεις με τους γονείς σου στη Λάρισα;

«Θα δούμε... Μετά από τόσα χρόνια να μείνω με τους γονείς μου; Δεν ξέρω, μπορεί, μάλλον εκεί θα μείνω»

Η Φαίη και ο μικρός θα σε ακολουθήσουν;

«Η Φαίη είναι στην Κέρκυρα με το παιδί και... διακοπάρουν. Κατάγεται από την Κέρκυρα, εκεί βρίσκονται και οι γονείς της. Εκείνοι διακοπάρουν κι εγώ... (Γέλια.) Κάνω πρόβες και κλείνω διάφορες εκκρεμότητες που έχω, τις οποίες πρέπει να τις τελειώσω πριν φύγω για την περιοδεία»

Τα τελευταία χρόνια δουλεύεις πάρα πολύ.

«Κάνω θέατρο για μεγάλου5, αλλά κάνω και παιδικό θέατρο τα τελευταία χρόνια»

Πέρα από το οικονομικό είναι και μια ενέργεια που πρέπει να διοχετευτεί κάπου;

«Σίγουρα είναι και η δημιουργικότητα που θέλει κάπου να ξεσπάσει, αλλά είναι και οι απαιτήσει των καιρών. Αν παλιότερα έκλεινες μια σειρά στην τηλεόραση, ήσουν καλυμμένος, τώρα δεν υπάρχει η τηλεόραση. Ό,τι υπάρχει έχει μικρές αμοιβές, δεν ξέρεις αν θα πληρωθείς και πότε. Αν ασχοληθείς με το θέατρο, είναι ένα τεράστιο στοίχημα για να τα καταφέρεις. Όλα τα χρόνια με τη Φαίη κάναμε θέατρο. Τώρα έχουμε οικογένεια, ένα παιδάκι, δεν βγαίνει με το θέατρο, γιατί κι εκεί έπεσαν πάρα πολύ οι αμοιβές. Επίσης, θέλω να καλύπτομαι και καλλιτεχνικά σε μια δουλειά. Δεν θα πάω σε μια θεατρική παράσταση που δεν με καλύπτει και δεν με εκφράζει»

Δεν το έχεις κάνει ποτέ μέχρι τώρα;

«Έχω κάνει μικρούς συμβιβασμούς που δεν μου κόστισαν, δεν έκανα κάτι που να ήταν τελείως εκτός από μένα» είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved