Αυτό είναι το απωθημένο του Αντώνη Λουδάρου
Showbiz

Αυτό είναι το απωθημένο του Αντώνη Λουδάρου

Ο Αντώνης Λουδάρος βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές. 

Έχει δοκιμαστεί σε διάφορα είδη, αλλά ως ηθοποιός έχει το απωθημένο του.

Όσα χρόνια βρίσκεσαι στον χώρο έχεις πρωταγωνιστήσει σε κωμωδίες, δράματα, επιθεωρήσεις, μιούζικαλ. Άραγε, έχεις απωθημένα;

«Θέλω να κάνω τραγωδία που δεν έχω κάνει, αλλά και να παίξω σ' ένα δράμα και θα παίξω -κάτι ετοιμάζω για να σ' το λέω...- και συγκεκριμένα σε αστυνομικό δράμα με στοιχεία θρίλερ, θα τα πούμε προσεχώς αυτά...»

Σου λείπει η τηλεόραση; Έχεις πολλά χρόνια να κάνεις...

«Μου λείπουν οι καλές σειρές! Από τη μία καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν, αλλά έχω την αίσθηση ότι, πλέον, οι σειρές αντικαθιστούν τις βιντεοκασέτες. Και αυτό γιατί τα κανάλια ζητούν να γίνει ένα σίριαλ όπου το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει 15.000 ευρώ -αντί για 70.000 ευρώ-, οπότε όλοι όσοι εργάζονται... φυτοζωούν. Χώρια τα τόσο πολλά ανούσια τηλεπαιχνίδια...»

Υπήρξε κάποια πρόταση τα τελευταία χρόνια που να είπες «όχι»;

«Έχω πει ένα-δύο «όχι» επειδή δεν προλάβαινα σε σχέση με αυτά που μου ζητούσαν. Για παράδειγμα, μου είχαν πει να μην κάνω θέατρο επειδή θα έχει πολλά νυχτερινά γυρίσματα. Δεν γινόταν να μην κάνω θέατρο για να κάνω μόνο σειρά. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να είναι μια σειρά που να δίνω γη και ύδωρ...»

Παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες, δεν σε βλέπω να χάνεις τον ενθουσιασμό σου για τη δουλειά...

«Ξέρεις κάτι; Άμα χάσουμε κι αυτό, θα πρέπει να ανοίξουμε έναν λάκκο και να μπούμε μέσα! Μόνο η χαρά μας έχει μείνει, και αυτή, νομίζω, δεν φορολογείται! Να αφήσουμε να μας την πάρουν κι αυτή;» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved