Θοδωρής Μαραντίνης: Σαραντάρισε κι εξομολογείται αν περνάει κρίση ηλικίας
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Σαραντάρισε κι εξομολογείται αν περνάει κρίση ηλικίας

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογήθηκε αν περνάει την κρίση ηλικίας μιας και σήμερα σαρανταρίζει.

Αλήθεια, πώς είναι να είσαι στο ίδιο συγκρότημα 18 χρόνια;

Τις προάλλες γυρίζαμε ένα video clip, ήρθαν κάποια παιδιά που μας είπαν «είμαστε 17 χρονών» και ξαφνικά συνειδητοποίησα πως όταν δημιουργήθηκε το γκρουπ, εκείνα ήταν αγέννητα. Ήταν σοκαριστικό.

Έχουν οι Onirama ημερομηνία λήξης; Δηλαδή, θα παίζετε και ως παππούδες στην μπάντα;

Δεν πολυσκέφτομαι το μακρινό μέλλον. Για παράδειγμα, όταν ήμουν πιο νέος, ποτέ δεν έλεγα «άντε να παντρευτώ, να κάνω παιδιά». Αλλά θεωρώ ότι μια μπάντα σαν τη δική μας δεν έχει ημερομηνία λήξης, παρόλο που κάνουμε ποπ μουσική που παραπέμπει σε πιο νεανικό στυλ.

Υπάρχουν κάποια τραγούδια που έχεις βαρεθεί να λες τόσα χρόνια;

Εντάξει, ας πούμε το τραγούδι Το Ξέρω θα ‘ρθεις το λέω σε κάθε συναυλία εδώ και 20 χρόνια, αλλά το κοινό δεν κουράζεται τόσο πολύ όσο εσύ. Οπότε κάποια στιγμή λες: «Πω, ρε παιδί μου, είναι σαν να τρως το πιο νόστιμο φαγητό του κόσμου κάθε μέρα για 20 χρόνια». Χάνεται η μαγεία.

Θα είχες πρόβλημα αν ένα μέλος των Onirama σου έλεγε ότι θέλει να παίξει στις Μέλισσες;

Όχι μωρέ, αυτά είναι χαζομάρες. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά. Υπάρχει χώρους για όλους. Πρέπει να υπάρχουν συγκροτήματα και να υπάρχει η κατηγορία, για να τα ζητούν τα μαγαζιά και οι συναυλιακοί χώροι και να έχουμε όλοι δουλειά.

Πόσο συχνά σε μπερδεύουν με τον Χρήστο Μάστορα;

Με μπερδεύουν αρκετοί με τον Μάστορα, αλλά είναι πολύ λογικό, γιατί είμαστε δύο συγκροτήματα που υπάρχουν στον ίδιο χώρο, έχουμε παρόμοιο στυλ, τατουάζ κλπ. Με έχουν μπερδέψει και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, που αυτό δεν στέκει σε-όλα τα επίπεδα, από τα μαλλιά μέχρι τα κιλά.

16 Ιουνίου σαρανταρίζεις. Περνάς την κρίση των 40;

Οι φίλοι μου λένε ότι η δεκαετία από τα 40 μέχρι τα 50 είναι η καλύτερη ηλικία του άντρα. Δεν ξέρω εάν το λένε επίτηδες για να με ηρεμήσουν. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πως είμαι σε πολύ καλή φάση εσωτερική και κάνω έναν δημιουργικό απολογισμό. Με απασχολεί εάν πέρασα τη ζωή μου καλά, μήπως δεν αφιέρωσα χρόνο στα παιδιά μου, εάν πρόσεξα την υγεία μου, γι' αυτό κι έχω σκοπό να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να μην αγχώνομαι τόσο πολύ και να ευχαριστιέμαι περισσότερο τις στιγμές μου. Θέλω, επίσης, να αποκτήσω γνώση, να εξελίξω τη μουσική μου παιδεία, να ασχοληθώ με τη φωτογραφία, να γυρίσω τον κόσμο, να διαβάσω. Δεν νιώθω, πάντως, να με έχουν πάρει τα χρόνια.

Πηγή: Down Tow

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved