Η Γερονικολού απαντά για το ρόλο που είχε υποδυθεί η Βουγιουκλάκη και... κλείνει στόματα!
Showbiz

Η Γερονικολού απαντά για το ρόλο που είχε υποδυθεί η Βουγιουκλάκη και... κλείνει στόματα!

Η Κατερίνα Γερονικολού πρόκειται να υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Χτυποκάρδια στο θρανίο" που είχε ενσαρκώσει η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός μιλάει γι' αυτό και ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά τον ντόρο που έγινε γύρω από αυτό... 

«Είναι κάτι που συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό με την εταιρεία Θεατρικές Σκηνές. Η πρόταση μου έγινε από το θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, καθώς η παράσταση ήταν καθαρά μια δική του ιδέα. Στη συνέχεια έκανα δυο ραντεβού με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Ο ρόλος της Λίζας Πετροβασίλη είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος, όχι μόνο γιατί τον έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά γιατί είναι ένας ρόλος μιας έφηβης κοπέλας, που με την αθωότητα της ηλικίας της είναι πλημμυρισμένη από όνειρα και έρωτα για το γιατρό της» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Είναι μια πρόκληση για μένα και συνάμα μια ευθύνη, καθώς η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ ξανά ύστερα από το 1962, οπότε αυτό από μόνο του σου δίνει το έναυσμα να δώσεις ό,τι έχεις καλλιτεχνικά». Όσο για την εμφάνισή της επί σκηνής και το κατά πόσο θα προσεγγίσει εκείνη της αξέχαστης Αλίκης, η ηθοποιός απαντά: «Αυτή ήταν η εμφάνιση της Αλίκης. Εμείς δεν θα προσεγγίσουμε την ταινία, αλλά το θεατρικό, που είναι βασισμένο στο κείμενο του Αλέκου Σακελλάριου και την ουσία του ρόλου της Λίζας Πετροβασίλη».

«Έχω δύο όπλα: τη σκληρή δουλειά που θα κάνω ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και τους συντελεστές με τους οποίους συνεργάζομαι. Οποιαδήποτε κριτική έρθει με καλή πρόθεση είμαι έτοιμη να τη δεχτώ».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved