Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση»
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση»

Ο Τάσος Χαλκιάς συμπλήρωσε 48 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Βρίσκεστε 48 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής

Μια ολόκληρη ζωή... Μου αρέσει να παίζω τα πάντα στο θέατρο, εννοώ, ότι ποτέ δεν ήθελα να βάλω επάνω μου κάποιες πετσέτες, με την έννοια κωμικός ή δραματικός ηθοποιός. Κάποτε, στη σχολή του Εθνικού θεάτρου, που τελείωσα εγώ, ακούγαμε κάποιους όρους που σήμερα δεν είναι υπαρκτοί, έξω από τον καρατερίστα, τον ζεν πρεμιέ... Ο ηθοποιός πρέπει να έχει τέτοια ευελιξία συναισθηματικού κόσμου, ώστε να μπορεί να «πηδάει» από τη μία στιγμή στην άλλη σε καταστάσεις είτε δραματικές είτε κωμικές, την ίδια ώρα. Εκτός από τον «Σάκη τον υδραυλικό», δεν με έχουν αναφέρει ποτέ με άλλο όνομα από ρόλο. Οι ρόλοι που έχω παίξει έχουν ποικίλη μορφή. Στην τηλεόραση δεν ετοιμάζω κάτι, ούτε προτάσεις έχω ούτε δουλειές υπάρχουν στα σκαριά. Μου τηλεφώνησαν από την Κύπρο για κάτι που δεν με αφορούσε κι έτσι δεν ασχολήθηκα καθόλου.

Πώς είναι η διαδρομή σας στην υποκριτική έως σήμερα;

Πάρα πολύ ωραία, γιατί υπάρχει ένα πλούσιο παρελθόν, στο οποίο κάθε ώρα και στιγμή μπορώ να τρέξω προς τα πίσω, να ξεσηκώσω αναμνήσεις, να ανασκάψω συναισθήματα, συμπεριφορές και συναναστροφές... Δεν βαρέθηκα ποτέ, γιατί έχω επιστροφές προς τα πίσω που έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλα ερωτηματικά, που επίσης έχουν ενδιαφέρον. Κάθε μέρα βρίσκεσαι ανάμεσα σ' αυτά, δεν μπορείς να βαρεθείς ποτέ.

Αγχωθήκατε κάποια στιγμή για το θέμα της δουλειάς, ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας;

Δεν αγχώθηκα ποτέ για το ότι δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο μου, όχι από υπερβολική σιγουριά, αλλά γιατί δεν περίμενα ποτέ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Ήμουν πάντα στους δρόμους μάχιμος και χωρίς καν να τελειώσει μια δουλειά, ερχόταν μια άλλη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved