Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκάλυψε πώς έχει αποθηκεύσει τη Σίσσυ στο τηλέφωνό του
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκάλυψε πώς έχει αποθηκεύσει τη Σίσσυ στο τηλέφωνό του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά από χρόνια σχέσης και γάμου.

Πώς σας ήρθε να κάνετε instagram για τον σκύλο σας;

Εντάξει, δεν απαντάει κιόλας στα μηνύματα. Το κάναμε για πλάκα. Ο κόσμος που έχει σκυλάκια στέλνει διάφορα πράγματα, συμβουλές κλπ.

Σου αρέσει η Σίσσυ ως YouTuber;

Της πάει πολύ και είναι πολύ ταλαντούχα σε αυτό. Η ελευθερία που της δίνει έχει αναδείξει το ταλέντο της. Το σημαντικό είναι ότι της αρέσει πάρα πολύ και νιώθει πολύ καλύτερα απ' ό,τι να ήταν στην τηλεόραση, γιατί το κάνει με τον τρόπο που θέλει.

Μιλάς για τη Σίσσυ με θαυμασμό. Πώς και δεν έχετε απομυθοποιήσει τη σχέση σας;

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσο καιρό συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κάτι μοναδικό. Ίσως η Σίσσυ είναι το κάρμα μου. Ίσως είναι από αυτές τις καρμικές σχέσεις που λες ότι ήμασταν μαζί και στην προηγούμενη ζωή μας. Εμείς έχουμε μια πολύ έντονη σχέση, γι' αυτό και γίνεται χαμός είτε όταν καβγαδίζουμε είτε όταν είμαστε καλά.

Τι εννοείς έντονη;

Είμαστε λίγο drama queens. Φαντάσου ότι όταν τσακωνόμαστε προσπαθούμε να εξαντλήσουμε το θέμα γιατί αλλιώς θα μας τρώει μέχρι να εκτονωθεί. Προσπαθούμε όμως όσο γίνεται να μιλάμε ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα. Για παράδειγμα, θα της πω «μου την έσπασε πολύ που είπες εκείνο το πράγμα, ενώ ήταν μπροστά ο τάδε. Γιατί αν τα αφήνεις να μαζεύονται μικρά-μικρά, γίνονται χιονοστιβάδα.

Έχεις γράψει τραγούδια για εκείνη;

Πολλά. Σε κάθε δίσκο υπάρχει ένα τραγούδι που εμπνεύστηκα από εκείνη. Ο Αύγουστος μιλάει ακριβώς για τη γνωριμία μας. Το κονέ έγινε τον Αύγουστο στη Χαλκιδική από κοινές παρέες, όταν ξεκίνησε να έρχεται σε κάποια Ιίνε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν πάλι στη Χαλκιδική. Από εκεί βγήκε το «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Πώς την έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου;

Σισσάκι μου.

Και πόσες φορές μιλάτε μέσα στην ημέρα;

Με τη Σίσσυ μιλάμε είκοσι φορές κατά μέσο όρο μέσα στην ημέρα Ευτυχώς, έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Είστε εξαρτημένοι μεταξύ σας;

Μια εξάρτηση την έχουμε. Νομίζω ότι η εξάρτηση μας είναι σε υπερβολικό βαθμό, που καμιά φορά ξεχνάμε και τα ίδια μας τα παιδιά.

Σας έχουν ρωτήσει ποτέ κάτι περίεργο τα παιδιά σας;

Ο ένας μου γιος με ρώτησε: «Γιατί, μπαμπά, σε βγάζουν φωτογραφία; Γιατί σου μιλούν όλοι;». Και προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι μου μιλούν κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσουν τα τραγούδια μου.

Με τη Σίσσυ παραμένετε μες στα χρόνια ένα sexy ζευγάρι. Πώς αντιδράτε όταν Βλέπετε ειδήσεις στα sites τύπου «γυμνοί στο κρεβάτι Μαραντίνης - Χρηστίδου»;

Έπειτα από τόσα χρόνια, δεν δίνουμε πολλή σημασία Νομίζω ότι πλέον και το κοινό έχει καταλάβει ότι δεν θα μας δει γυμνούς στο κρεβάτι, αλλά ότι απλώς θα καθόμαστε στο κρεβάτι.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved