Λούκας Γιώρκας: «Μεγαλώνω, ωριμάζω, οφείλω  στον εαυτό μου να σπάσει την εικόνα του»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: «Μεγαλώνω, ωριμάζω, οφείλω στον εαυτό μου να σπάσει την εικόνα του»

Μιλώντας για τον εθισμό του στο αλκοόλ ο Λούκας Γιώρκας εξομολογήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που τον έκανε να μιλήσει δημόσια για αυτό.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο περιοδικό Down Town πως εδώ και τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να κοντρολάρει το ποτό.

Όσο για τον λόγο που μίλησε ανοιχτά;

«Γιατί ήθελα να μοιραστώ επιτέλους ολόκληρη την αλήθεια μου. Ένιωσα ότι δίνω ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού μου. Μου αρέσει να εξομολογούμαι. Και θέλω να το κάνω δημοσίως. Νομίζω ότι έχω ωριμάσει και θέλω να κάνω την επικοινωνία μου με τον κόσμο περισσότερο ουσιαστική. Δεν θέλω πια να υποκρίνομαι. Μεγαλώνω, ωριμάζω, οφείλω στον εαυτό μου να σπάσει την εικόνα του. Τι ψάχνω τώρα; Τη γαλήνη της ψυχής μου. Η ζωή είναι αλλαγή. Δεν υπάρχει εξωτερική ασφάλεια σε έναν κόσμο που αλλάζει. Μόνο ο εσωτερικός εαυτός μας. Η ψυχή δεν αλλάζει και εκεί βρίσκεται η μόνη αληθινή ασφάλεια μέσα μας», λέει και μιλά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι ήρεμος, είμαι καλά και, όχι, δεν έχω κάποια σχέση με κάποια κοπέλα. Αλλά έχω σχέση με όλους τους ανθρώπους κατά κάποιον τρόπο. Όσο σκέφτομαι σε τι διαδικασία έβαλα τον εαυτό μου με το αλκοόλ και τα χάπια, τόσο περισσότερο θέλω σήμερα να με φροντίσω, να με χαϊδέψω και να με αγαπήσω χωρίς να με κρίνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved