Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν κάνεις επιτυχία, υπάρχει κόσμος που μπορεί να πει πράγματα για σένα»
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν κάνεις επιτυχία, υπάρχει κόσμος που μπορεί να πει πράγματα για σένα»

Έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η καμπάνια που είχε κάνει για το Κέντρο Ζωής σχετικά με τις ταμπέλες που μπορεί να μας κολλούν.

Κοντός, φωνάρα, άφωνος, ψευτοροκάς, ποζεράς, ατάλαντος, ήταν μερικές από τις ετικέτες που έδειξε ότι του έχουν κολλήσει ανά διαστήματα. Πόσο επηρέασαν στη ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη όλα αυτά;

«Είναι πράγματα που κατά καιρούς έχω ακούσει ή διαβάσει για εμένα. Και επειδή όλοι οι άνθρωποι επηρεαζόμαστε από τα αρνητικά σχόλια, είναι κι ένας λόγος που δουλεύω με τον εαυτό μου. 'Όταν είσαι σε μια δουλειά του εκτίθεσαι, όλο αυτό συσσωρεύεται πολύ και θέλει πολλή δύναμη και δουλειά για να μη σε τρελάνει. Άκουγα πράγματα που με ενοχλούσαν και ως ευαίσθητος άνθρωπος που είμαι προσπάθησα να δουλέψω πάνω σε αυτό. Όταν άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και να λέω «δεν θα ακούω τον καθένα», ήρθε αυτή η καμπάνια. Όλο αυτό έχει να κάνει με τις φοβίες και τα κόμπλεξ που έχεις από μικρός υποσυνείδητα. Όταν κάνεις επιτυχία, υπάρχει κόσμος που έτσι κι αλλιώς μπορεί να πει πράγματα για σένα. Με έλεγαν «άφωνο», «ατάλαντο», ή ότι δεν αξίζω τίποτα και έκανα καριέρα επειδή είχα καλό manager. Ή ότι είμαι κοντός. Ούτε αυτό είναι κακό. Αν και δεν έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying στη ζωή μου, ειδικά στην αρχή της καριέρας μου, με έκρινε ο καθένας. Είναι αυτό που λέει κι ένας φίλος μου, ότι η άποψη είναι σαν την κ@λοτρ@πίδα. Όλοι έχουν από μια», λέει στο Down Town.

Όσο για την ψώνισε ποτέ; «Όχι, γιατί είμαι τελειομανής και δεν πολυπιστεύω τα καλά που ακούω. Γι' αυτό και δεν ευχαριστιόμουν τις καλές στιγμές. Δεν αισθανόμουν ποτέ ότι έκανα κάτι τέλεια Έλεγα πάντα ότι μπορώ και καλύτερα, γι' αυτό και έχω βασανιστεί σε ένα επίπεδο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved