Γιώργος Βάλαρης: «Η Ντορέττα ήταν η αρχική μου επιλογή»
Showbiz

Γιώργος Βάλαρης: «Η Ντορέττα ήταν η αρχική μου επιλογή»

Ο Γιώργος Βάλαρης ετοιμάζει και το Μαριχουάνα Stop!

Τελικά, τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη θα υποδυθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αν και είχε ακουστεί και το όνομα της Νατάσας Καλογρίδη. Πώς βγήκε αυτή η φήμη;

«Δεν ξέρω, μπορεί να βγήκε ως φήμη και από φιλικό μου περιβάλλον όταν σκεφτόμασταν και μου πρότειναν διάφορες επιλογές. Όμως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν παράξενο, γιατί η Νατάσα είναι φίλη μου, είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα και σπουδαία ηθοποιός. Ωστόσο, η Ντορέττα ήταν η αρχική μου επιλογή. Επίσης, πέρα από τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Μπέσυ Μάλφα, τους οποίους έχω ανακοινώσει, θα δείτε τη Μαριέλλα Σαββίδου, στον ρόλο της Ελένης Ανουσάκη, και τον Τόνυ Δημητρίου στον ρόλο του Χρόνη Εξαρχάκου»

Τι άλλο ετοιμάζεις για το μέλλον; «Κάτι ακόμα που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι ότι από του χρόνου, την άνοιξη του '19, πάμε για παγκόσμια περιοδεία σε Αμερική - Καναδά -Αυστραλία. Έχω στο μυαλό μου να κάνω το Μια. Κυρία στα Μπουζούκια. Θα το προχωρήσω πολύ πιο άμεσα απ' ό,τι φανταζόμουν. Μάλιστα, συνεργαστήκαμε πολύ ωραία με τη Ζέτα Δούκα και θα τη σκεφτόμουν και πάλι, μια και πέτυχε ως Χρονοπούλου. Της το έχω πει και η πρόταση της φαίνεται πολύ δελεαστική», λέει ο ίδιος στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved