Αγγελική Λάμπρη: «Αυτή η ταινία είναι αγαπημένη, μας έχει μεγαλώσει όλους»
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: «Αυτή η ταινία είναι αγαπημένη, μας έχει μεγαλώσει όλους»

Το κορίτσι που γνωρίσαμε για πρώτη φορά από το Παρά Πέντε, η Αγγελική Λάμπρη είναι πλέον η Χρύσα, η μνηστή του λεβέντη ψαρά Νικόλα, και προσπαθεί να τα δώσει όλα στο Άνοιξε Πέτρα.

Όπως ακριβώς της είπε να κάνει η Νόρα Βαλσάμη, που κρατούσε τον ίδιο ρόλο στην ταινία

Πόσες φορές είδες την ταινία Γοργόνες και Μάγκες για να προετοιμαστείς για τον ρόλο σου;
«Όχι πολλές, μια φορά νομίζω, το καλοκαίρι. Πέτυχα τη μισή ταινία στο Λαγονήσι, που ήμουν με τη μικρή μου και της είπα: «Έλα να σου δείξω τον ρόλο που θα κάνει η μαμά». Προσπαθούσε να καταλάβει πώς και τι και με ρώτησε: «Μαμά, πώς θα είσαι εκεί;». Αυτή η ταινία είναι αγαπημένη, μας έχει μεγαλώσει όλους και αργότερα την είδα με άλλο μάτι, μου φάνηκε εντελώς διαφορετική, γιατί πλέον δεν την έβλεπα ως θεατής, αλλά ως ηθοποιός»

Γιατί τελευταία αρέσει στον κόσμο η αναβίωση του παλιού κινηματογράφου;
«Όταν κάτι πετυχαίνει στην Ελλάδα, βλέπεις ότι μετά όλοι κάνουν το ίδιο μέχρι να γίνει σούπα και να μην κάνει καθόλου επιτυχία. Αν του χρόνου γίνουν ξαφνικά 20 ίδιες παραστάσεις, δεν ξέρω αν θα έχουν επιτυχία. Είναι σαν το Survivor, που μετά το πρώτο έγιναν άλλα είκοσι και πήγαν άπατα. Οτιδήποτε θέλει μέτρο. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο ελληνικός κινηματογράφος αρέσει στον κόσμο. Ακόμα τραγουδάει ο κόσμος τα τραγούδια των ελληνικών ταινιών. Τα ξέρουν, είναι μέσα τους. Είναι στο DΝΑ μας αυτή η μουσική»

Για τον ρόλο της Χρύσας συμβουλεύτηκες τη Νόρα Βαλσάμη που τον υποδυόταν στην ταινία;

«Ναι, ήρθαμε σε επικοινωνία κατά τη διάρκεια των προβών. Είναι γλυκύτατη. Μου είπε «Δώσ' τα όλα στο Άνοιξε Πέτρα», γιατί είναι και το πιο δυνατό κομμάτι του ρόλου. Αυτή ήταν η συμβουλή της. Μου ευχήθηκε, επίσης, καλή επιτυχία Ωστόσο, δεν μπόρεσε να έρθει στην παράσταση, γιατί έχει προβλήματα υγείας και μένει εκτός Αθηνών», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved