Showbiz

Ζωή Γρυπάρη: «Δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω τον θάνατο του παιδιού μου»

Τραγούδια, δόξα, πόνος, χωρισμοί, θάνατοι και μυστικά που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας είναι μερικά από τα κεφάλαια της πιο αποκαλυπτικής βιογραφίας που αναφέρεται στον Μανώλη Χιώτη.

Βιογράφος του; Η πρώτη του σύζυγος, Ζωή Γρυπάρη, η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τους μοναδικούς απογόνους του μεγάλου βιρτουόζου του μπουζουκιού: τη Μαρία και τον Διαμαντή.

Δυστυχώς, η Μαρία Χιώτη πέθανε πριν από μία δεκαετία ξαφνικά, επειδή δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή δίχως να της πει «αντίο»!

«Η αγάπη της για εκείνον ήταν κάτι το αδιανόητο» εκμυστηρεύεται στην «Espresso» η Ζωή Γρυπάρη.
Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Εκείνος κι εγώ» και θα περιλαμβάνει συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τον κοινό βίο του ζευγαριού, αλλά και τη μετέπειτα μοναχική πορεία της πάλαι ποτέ δόξας του θεάτρου και του λαϊκού τραγουδιού -που ακολούθησε μετά το θέατρο- Ζωής Γρυπάρη, η οποία σήμερα είναι γνωστή με το πατρικό της επώνυμο, καθώς έχει υπογράψει πολλά από τα σουξέ των Τόλη Βοσκόπουλου, Πασχάλη Τερζή, Νότη Σφακιανάκη, Ελενας Παπαρίζου, Δέσποινας Βανδή, Καίτης Γαρμπή, Παντελή Παντελίδη, Νίκου Οικονομόπουλου, Ελλης Κοκκίνου και πολλών άλλων.

Αλλωστε, μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του Μανώλη Χιώτη φέρουν την υπογραφή της, καθώς η Ζωή Γρυπάρη έγραφε τραγούδια από τα 11 χρόνια της. Υπήρξε το τελευταίο παιδί-θαύμα που βγήκε από την περίφημη Μάντρα του Αττίκ και κατάφερε να γίνει σπουδαίο όνομα τόσο στο θέατρο όσο και στο τραγούδι, αλλά και στη στιχουργική. Στα 14 χρόνια της παντρεύτηκε τον Μανώλη Χιώτη, ο οποίος την έκλεψε, καθώς οι γονείς της δεν ενέκριναν τον γάμο αυτόν γιατί ήταν ανήλικη...

Η ίδια μιλά στην espresso για το πιο συγκλονιστικό κεφάλαιο στο βιβλίο της, τον «χαμό» της κόρης της.

«Είναι κάτι που με πληγώνει αφάνταστα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω τον θάνατο του παιδιού μου. Δέκα χρόνια τώρα είναι μια πληγή ανοιχτή για μένα. Η Μαρία μου είχε παθολογική αγάπη στον πατέρα της. Ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατό του. Και ποτέ δεν πίστεψε ότι ο θάνατος του πατέρας της ήταν ξαφνικός»

Είχε παραιτηθεί από τη ζωή δηλαδή...
«Η Μαρία είχε αφήσει τον εαυτό της εντελώς. Δεν ήθελε να ζήσει. Κάθε μέρα έλιωνε για τον χαμό του. Δεν ήθελε ούτε να φάει. Προσπαθούσα να την ισορροπήσω εγώ, αλλά δεν έπαιρνε από λόγια. Ξαφνικά μια μέρα ένιωσε αδιαθεσία, έπεσε και πέθανε...», λέει η ίδια στην espresso.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved