Αντώνης Λουδάρος: Μιλάει για τον ρόλο πρόκληση που αναλαμβάνει στο θέατρο
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: Μιλάει για τον ρόλο πρόκληση που αναλαμβάνει στο θέατρο

Ο Αντώνης Λουδάρος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον νέο ρόλο πρόκληση που αναλαμβάνει στο θέατρο και που φυσικά απέχει πολύ από όλους όσους έχει αναλάβει μέχρι τώρα...

Πώς ένιωσες, αλήθεια, όταν σου πρότεινε να παίξεις την Πραξαγόρα;

Πέταξα από τη χαρά μου! Ηταν σαν ένα δώρο που λαχταρούσα 30 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά... Μια ανταμοιβή για τα χιλιόμετρα που έχω κάψει, για τις ατέλειωτες ώρες πτήσης που έκανα και τον ευχαριστώ πολύ που με πιστεύει και με στηρίζει.

Είναι το πιο δύσκολο στοίχημά σου;

Το δυσκολότερο και το πιο ελκυστικό, γιατί δεν θέλουμε να βγει καρικατούρα, αλλά μια δυναμική γυναίκα, καπάτσα, μαχητική, μια γυναίκα που ξέρουμε και είναι ανάμεσά μας. Μια γυναίκα-αγωνίστρια όπως ήταν η Μελίνα Μερκούρη, χωρίς να παραπέμπει τίποτα σε εκείνη, ή όπως ήταν η σπουδαία Μαίρη Αρώνη που είχε «ντυθεί» έξοχα τον ρόλο. Μια γυναίκα που θα την είχαμε ανάγκη σήμερα στην πολιτική μας ζωή.

Θα παίζεις πάνω σε δωδεκάποντες γόβες...

Αλλο στοίχημα αυτό (σ.σ.: γελάει)! Και με κόκκινη περούκα, με κόκκινα μαλλιά της φωτιάς, μιας και η ίδια φλέγεται για την πόλη, την πατρίδα της. Η ψυχή της μάχεται για το καλύτερο!

Εχεις και γερούς συμπαίκτες.

Εχω την ευτυχία να ανήκω σε έναν θίασο ταλαντούχων ανθρώπων, από τον βετεράνο Γιώργο Κωνσταντίνου μέχρι τα νέα παιδιά που είναι στον χορό. Ποιον να πρωτοαναφέρω από τους εξαίρετους συναδέλφους; Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Σοφία Μουτίδου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Τάκης Βαμβακίδης, Ιβάν Σβιτάιλο. Τριάντα άτομα θίασος, σε μια υπερπαραγωγή που έρχεται να ψυχαγωγήσει το θεατρόφιλο κοινό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved