Έκλεψαν τα κοστούμια της παράστασης «Η Ευθαλία του Γαλατά»
Showbiz

Έκλεψαν τα κοστούμια της παράστασης «Η Ευθαλία του Γαλατά»

Έκλεψαν τα κοστούμια της Νικολέττας Βλαβιανού που φοράει στην παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά».

Άγνωστοι μπήκαν τον χώρο του ΤΑΣΕΗ, που λειτουργεί προσωρινά και ως βεστιάριο κοντά στο Πεδίον του Άρεως και πήρανε ότι βρήκανε μπροστά τους.

«Η Αθήνα έχει γίνει ζούγκλα. Σε έναν κεντρικότατο δρόμο όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει, σπάει, κλέβει και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να προστατευτούμε» είπε στην «Espresso» η ηθοποιός και συνέχισε: «Ο στόχος ήταν και είναι να δημιουργηθεί κάποια στιγμή ένας χώρος να φιλοξενούνται τα κοστούμια και τα αντικείμενα που έχουμε».

Η ηθοποιός, που περιοδεύει με την παράσταση του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, καταλήγει: «Η ζημιά που μας έκαναν είναι περισσότερο ηθική. Εμπόδισαν να έχω όλα μου τα πράγματα για να κάνω την παράστασή μου και είναι σίγουρο ότι θα τα πουλήσουν σε ευτελή τιμή. Θα προτιμούσα να τους δώσω εγώ ένα 50άρικο και να αφήσουν ήσυχα τα πράγματά μου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του για τη διάρρηξη στον χώρο, την οποία διαπίστωσε τρεις μέρες μετά!

Όπως του είπαν οι περίοικοι, επί τρεις μέρες μπαινόβγαιναν ανενόχλητοι διάφοροι τύποι και ακόμη και σήμερα, πέντε μέρες μετά το συμβάν, δεν του έφτασε ο χρόνος για να καθαρίσει τον χώρο από σύριγγες, αποφάγια και διάφορα άλλα που παράτησαν ελαφρά τη καρδία οι «εισβολείς». «Μας πήραν πολλά ρούχα και αντικείμενα από τις παραστάσεις, που ουσιαστικά τους είναι άχρηστα» λέει αγανακτισμένος ο ηθοποιός στην «Espresso» και συνεχίζει: «Συμφωνώ με τη Μιμή Ντενίση πως πρέπει να αστυνομευτεί η περιοχή, αφού ο χώρος μας είναι στη Σπετσών και, παρά το γεγονός ότι είναι κεντρικότατο σημείο, δεν εμπόδισε τους αγνώστους να σπάσουν το τζάμι, να μπουν μέσα και να κλέψουν πράγματα συναισθηματικής αξίας για εμάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved