Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η χώρα της ταμπέλας»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η χώρα της ταμπέλας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί ν΄ασχολείται με το κομμάτι της ψυχαγωγίας, αλλά ενημερώνεται για θέματα που απασχολούν την Ελλάδα στο κομμάτι των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων. 

Η ίδια μπορεί να σκέφτεται και το κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά δεν θα το τολμούσε εύκολα, επειδή οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες.

Πολλές φορές στον «αέρα» του «Happy Day» σε έχουμε δει να διαφωνείς και να συγκρούεσαι με τον Δήμο Βερύκιο. Την περασμένη Τετάρτη είχαμε ακόμη ένα περιστατικό την ώρα της συζήτησης για το Σκοπιανό, με τον δημοσιογράφο να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «γκοσιπούδες» και εσύ να απαντάς. Κάποιοι έχουν υποστηρίξει πως αυτοί οι διαπληκτισμοί γίνονται χάριν τηλεθέασης. Ποιο είναι το σχόλιο σου;

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα έμπαινε στη διαδικασία να συγκρουστεί για τα ποσοστά. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω. Όποιος, παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια τον Δήμο Βερύκιο στην πορεία του στην τηλεόραση ξέρει πως είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, πολλές φορές απρόβλεπτος και συγκρουσιακός. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, κάποιες φορές μπορεί η κατάσταση να ξεφύγει, κυρίως γιατί εκείνος το επιλέγει. Ξέρω, όμως, στο τέλος της ημέρας, πως δεν λέει κάτι για να προκαλέσει πρόβλημα. Έτσι, δεν το παρεξηγώ και το προσπερνώ. Τώρα, όσον αφορά στο περιστατικό που μου ανέφερες, δεν πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιστατικό. Είναι ένα από τα πολλά που όλα αυτά τα χρόνια αναπαράγονται και συζητιούνται. Υπάρχουν, βέβαια, άλλες φορές που ο Δήμος έχει πει πολύ όμορφα πράγματα για μένα, πλέκοντας μου το εγκώμιο. Όπως δεν αναδεικνύω αυτά που θεωρώ πως είναι στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας, έτσι δεν μεγεθύνω τα άλλα. Αυτός είναι ο Δήμος, και εγώ έχω μάθει να αγαπώ και να αγκαλιάζω τους συνεργάτες μου, με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ο Δήμος είναι ένας αληθινός χαρακτήρας, απλώς κάποιες φορές είναι απρόβλεπτος. Είναι, όμως, αυθεντικός»

Έχει σχολιαστεί κατά καιρούς πως από την περίοδο της εισόδου σου στο infotainment έχεις αποδειχθεί πολύ ενημερωμένη. Ασχολήθηκες με το κομμάτι «ενημέρωση»;

«Όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα με το Alter και όλοι καταλάβαμε τι σημαίνει «μνημόνιο», άρχισε να με απασχολεί έντονα τι συμβαίνει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από τότε διάβαζα δύο-τρεις εφημερίδες την ημέρα. Παράλληλα ενημερωνόμουν από το Διαδίκτυο. Δεν μου άρεσε να μην ξέρω τι μου γίνεται. Και φυσικά, λόγω του Θέμη και των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρεφόμαστε πολλές φορές, θα συζητήσουμε συγκεκριμένα θέματα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να είναι διακοσμητικό μπιμπελό σε μια συζήτηση. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να είμαστε έτσι. Να μην είμαστε το κοινό του καναπέ. Και το προσπαθώ, λοιπόν, και μου αρέσει»

Έχουμε δει πρόσωπα από την ενημέρωση να περνούν στην ψυχαγωγία. Θα τολμούσες ο αντίστροφο;

«Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι η χώρα της ταμπέλας. Δεν ξέρω, λοιπόν, αν θα το τολμούσα Θα σου πω... Αν συμμετείχα σε ένα καθαρόαιμο πολιτικό πάνελ, είχα μια αντιπαράθεοη και ήξερα πως κάποιος δεν θα χρησιμοποιούσε το τηλεοπτικό μου παρελθόν για να με μειώσει, μπορεί και να το έκανα. Όχι ότι νιώθω ανασφαλής, αλλά οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες. Εγώ ενδεχομένως να ήμουν έτοιμη, ωστόσο δεν ξέρω πώς θα με υποδέχονταν οι τηλεθεατές ή οι άνθρωποι που θα έρχονταν ως καλεσμένοι. Πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθω καλά στο κομμάτι της ενημέρωσης. Κάποια στιγμή ήταν στον «αέρα» του» εξήγησε στο Tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved