Rudolf Schenker: «Είμαι τρελός φιλέλληνας»
Showbiz

Rudolf Schenker: «Είμαι τρελός φιλέλληνας»

Ο Rudolf Schenker έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Ελλάδα. 

Κάθε φορά που βρίσκεται στην χώρα μας νιώθει σαν το σπίτι του.

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Καλλιμάρμαρου για την συναυλία με τους Scorpions, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος αποκαλύπτει όλα όσα αγαπάει στην Ελλάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα παίξω σε ένα τόσο ξεχωριστό μέρος όπως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζουμε τη συναυλία "Once in a Lifetime". Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τόσες συναυλίες στην Ελλάδα ώστε έχουμε δεθεί πλέον με τους Έλληνες φαν μας. Κάθε φορά βλέπουμε γνωστά πρόσωπα και μέρη και όλα αυτά μας κάνουν να νιώθουμε σαν να επιστρέφουμε σπίτι μας. Όμως αυτή η φορά είναι πραγματικά μοναδική για εμάς», είπε ο κιθαρίστας-μορφή του συγκροτήματος στο Πρώτο Θέμα και συνέιχσε: «Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα σας, ένα ισχυρό δέσιμο. Ο πατέρας μου, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, λάτρευε την ελληνική φιλοσοφία, είχε μελετήσει Σωκράτη και Πλάτωνα και μου έχει μεταδώσει αυτή την ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα. Είμαι τρελός φιλέλληνας. Με το που πατάω το πόδι στην Ελλάδα συναντώ ένα σωρό φίλους».

Ο Ρούντολφ Σένκερ μίλησε για την «δική» του Ελλάδα. ««Υπάρχει μια ζεστασιά και μια καλή ενέργεια σ'αυτό τον τόπο. Μπορεί και να σχετίζεται με τη μακρά Ιστορία που κουβαλάτε. «Έχω γυρίσει τη χώρα σας απ' άκρη σ' άκρη για διακοπές. Αγαπώ τη Μύκονο, ενώ έχω υπέροχες αναμνήσεις και από τη Σάμο και τη Μυτιλήνη. Απολαμβάνω να κάθομαι με τις ώρες στον ήλιο και να αποτοξινώνομαι πίνοντας ούζο και κάνοντας βουτιές. Αν με ρωτούσες "τι προτιμάς σ'αυτό τον τόπο, το τοπίο, το φαγητό ή τους ανθρώπους;", θα σου απαντούσα "τα πάντα". Για μένα είναι ένα πακέτο που παρά τις όποιες δυσκολίες της εποχής δεν έχασε ποτέ την αξία του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved