Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν πρόλαβε να μου λείψει η τηλεόραση»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν πρόλαβε να μου λείψει η τηλεόραση»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε στροφή στο θέατρο και δεν το έχει μετανιώσει. 

Μπορεί να μας συστήθηκε μέσα από την τηλεόραση, αλλά το θέατρο ήταν η κρυφή της αγάπη.

Σου λείπει η τηλεόραση; Είχες κάποια τηλεοπτική πρόταση;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να μου λείψει κι αυτό γιατί είχα την τύχη να ασχοληθώ με το θέατρο, το οποίο λατρεύω. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση και θεωρώ πως δεν υπήρχε και κάποιο concept, φέτος, στο οποίο να μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου! Νομίζω ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, όπως χρειαζόταν κι εκείνη από εμένα»

Τελικά, αισθάνεσαι ότι είσαι ηθοποιός; Τόσα χρόνια γιατί δεν το τολμούσες;

«Δεν αισθάνομαι ηθοποιός, αλλά είναι κάτι το οποίο με παθιάζει και θα ήθελα να το φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο! Πάντα μου άρεσε και με απασχολούσε το θέατρο. Προετοιμαζόμουν να δώσω στο Εθνικό, αλλά δεν το έκανα, τελικά, λόγω της δουλειάς μου στην τηλεόραση. Ωστόσο, δεν το άφησα. Ήμουν σε επαφή με το αντικείμενο, με κύκλους θεατρικών σεμιναρίων, αργότερα με την παράσταση «ΑΧ» που ανεβάσαμε με την ομάδα Bijoux de kant και συνέχιζα να θέλω να ασχοληθώ παραπάνω. Ήταν μεγάλη μου τιμή που ο σκηνοθέτης μας, Δημήτρης Μαλισσόβας, μου εμπιστεύτηκε, φέτος, αυτούς τους δύο ρόλους! Έμαθα πάρα πολλά για το ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι που ονομάζεται «musical» και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα»

Θα έκανες κάτι επαγγελματικό με τον σύντροφο σου, που είναι ηθοποιός;

«Θα έκανα κάτι επαγγελματικό με οποιονδήποτε ταλαντούχο άνθρωπο εμπιστεύομαι και θαυμάζω, είτε τον ξέρω προσωπικά είτε όχι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, θα μου ήταν δύσκολο να συνεργαστώ μαζί του, γιατί νομίζω ότι το προσωπικό κομμάτι θα επισκίαζε οτιδήποτε καλλιτεχνικό δημιουργούσαμε» αποκάλυψε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved