Λούκας Γιώρκας: «Ένας καινούργιος Λούκας μπήκε στη ζωή μου και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: «Ένας καινούργιος Λούκας μπήκε στη ζωή μου και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Με νέο τραγούδι και ένα αυτοβιογραφικό βίντεο κλιπ, ο Λούκας Γιώρκας κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά hits του καλοκαιριού. Ο τραγουδιστής, που μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα εμφανίζεται στο «Romeo Summer» στην Πάτρα, εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω εξαρτήσεων και αποκαλύπτει αν... υποκρίνεται!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι σου με τίτλο «Υποκρίνεσαι» από την Cobalt Music.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου τραγούδι! Πρέπει να αποκαλύψω πως το τραγούδι αυτό το έχω πολύ καιρό στα χέρια μου και θεώρησα πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυκλοφορήσει. Μέσα από το βίντεο κλιπ, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια αποκάλυψη για τη ζωή μου. Είναι αυτοβιογραφικό και μιλά για τη δυνατότητά μου να διαχειριστώ τη δημοσιότητα από τότε που βγήκα από το πρώτο «Χ Factor» μέχρι σήμερα. Είμαι τρανό παράδειγμα κακής διαχείρισης της δημοσιότητας! Δεν κυνήγησα ποτέ να γίνω διάσημος, δεν το επιδίωξα, ήρθε μέσα από το σόου. Ενιωθα πως ένας καινούργιος Λούκας μπήκε στη ζωή μου και συντάραξε τα νερά μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αυτό μου διέλυσε την ισορροπία για πολλά χρόνια. Μέσα από το αλκοόλ και τις κρίσεις πανικού, προσπαθούσα να βλάψω αυτόν τον άνθρωπο. Εδωσα μάχη στα 22 μου για να διατηρήσω την ανθρώπινη πλευρά μου. Από τα εννέα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, τα τελευταία τέσσερα στέκομαι στα πόδια μου. Πλέον έχω μια διαφορετική κοσμοθεωρία.

Εσύ… υποκρίνεσαι;

Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μου για υποκριτές. Δυστυχώς, είναι χαρακτηριστικό της εποχής το να καταναλώνουμε πολλές ώρες για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Φτάσαμε σε σημείο δυστυχισμένοι άνθρωποι να πουλάνε την ευτυχισμένη ζωή τους. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved