«Σκίζει» τα κύματα πάλι ο Ντάνος
Showbiz

«Σκίζει» τα κύματα πάλι ο Ντάνος

Ένα Σαββατοκύριακο στη Σκιάθο πέρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο νικητής του «Survivor», ο οποίος ξεκίνησε καριέρα ως ηθοποιός, αφού πρωταγωνιστεί με επιτυχία στο σίριαλ του Alpha «Τατουάζ», έκανε έκπληξη στους φίλους του, που δεν είχαν ενημερωθεί για την άφιξη του.

Φυσικά, η μητέρα του γνώριζε για την ξαφνική επίσκεψη και τον περίμενε. Εξάλλου, οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και έχουν καθημερινή επικοινωνία. Ο φακός του «Secret» εντόπισε τον Ντάνο στην παραλία της Αγίας Ελένης, όπου έκανε στάση με το τζετ σκι για να μιλήσει με φίλους. Ο ίδιος ξεκίνησε από τις Κουκουναριές, όπου και εργαζόταν ως δάσκαλος του σκι πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης και συνέχισε τη βόλτα του μέχρι την Αγία Ελένη.

Η αλήθεια είναι πως λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού μεγάλωσε στη Σκιάθο. Η παραμονή του στο νησί, αν και ήταν μικρή, έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους που τον συνάντησαν από κοντά. Φυσικά, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για το «Τατουάζ» και για το τι θα κάνει ο «Στέφανος», ο ρόλος που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ευδιάθετος και μιλούσε με όλους, χωρίς όμως να κάνει αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς! Η επιθυμία του ήταν να ξεκουραστεί αλλά και να διασκεδάσει, καθώς, πολλές φορές που επισκεπτόταν τη Σκιάθο, οι υποχρεώσεις που είχε δεν τον άφηναν να περάσει χρόνο με αγαπημένα του πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved