Ερρίκος Μπριόλας: «Έφυγε» μόνος και ξεχασμένος ο «πρίγκιπας» του σινεμά
Showbiz

Ερρίκος Μπριόλας: «Έφυγε» μόνος και ξεχασμένος ο «πρίγκιπας» του σινεμά

Ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής «έφυγε» μόνος και ξεχασμένος!

Ο γόης του ελληνικού σινεμά, αποκαλούμενος και «πρίγκιπας», γοήτευε όσο λίγοι τις θαυμάστριες του, οι οποίες δεν μπορούσαν να αντισταθούν και, όπως λέγεται, πρότασσαν τα στήθη τους για να υπογράψει πάνω τους ο ηθοποιός!

Ο Ερρίκος Μπριόλας άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 85 χρόνων στο δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με προβλήματα στην καρδιά και στο αναπνευστικό, αφού έπασχε από χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο Νεκροταφείο των Βριλησσίων.

«Ο Ερρίκος αντιπαθούσε τα νοαοκοεία κι "έφυγε" χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Λες και υποσυνείδητα το επεδίωξε για να μη ζήσει πολύ εκεί μέσα» λέει στην «Epsresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του.

Ωστόσο η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ, που είχε παίξει μαζί ταυ στο θέατρο και διατηρούσε καλή σχέση μαζί του ως το τέλος της ζωής του, αποκαλύπτει πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ζούσε σε άσχημες οικονομικές συνθήκες και τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα, ενώ τον είχαν ξεχάσει ο συνάδελφοι του και οι παλιοί φίλοι του:

«Ντροπή μας! Οι περισσότεροι συνάδελφοι μας τον είχαμε ξεχάσει και προχθές, που έγινε γνωστός ο θάνατος του, κάποιοι τον θυμήθηκαν, για τα μάτια, που λένε. Ζούσε με μια πενιχρή σύνταξη σε σπίτι με ενοίκιο και τα λεφτά που έπαιρνε δεν του έφταναν ούτε για τα φάρμακα του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο και πριν από κάποιους μήνες του είχα πει ότι θέλω να περάσω να τον δω και να του δώσω κάτι.. "Ούτε να σκέφτεσαι, μικρό" μου απάντησε και άλλαξε συζήτηση. Ήταν τόσο αξιοπρεπής άνθρωπος!», λέει στην espresso.

Η ηθοποιός τονίζει, επίσης, πως εκτός από ένας ψηλός άνδρας και άκρως γοητευτικός, ήταν αρσενικό παλαιάς κοπής, πολύ ευγενικός, είχε χιούμορ και η συμπεριφορά του ήταν υπέροχη όχι μόνο απέναντι σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες, που αναγνώριζαν τον πολύ ωραίο χαρακτήρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved