Άννα Πρέλεβιτς: Γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της και δηλώνει: «O γάµος µου θα είναι γιορτή»!
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της και δηλώνει: «O γάµος µου θα είναι γιορτή»!

Πιο ώριµη και πιο συνειδητοποιηµένη πλέον, γνωρίζοντας καλά τον δρόµο για την «Έξυπνη ζωή», η Άννα Πρέλεβιτς είναι ενθουσιασµένη για το καινούργιο της ξεκίνηµα στην τηλεόραση.

«Μετά τη δική µου στήλη στην εκποµπή “Join Us”, επιστρέφω µε δική µου εκποµπή. Επανέρχοµαι µε την “Εξυπνη ζωή” στο Epsilon, έπειτα από την επιτυχηµένη πορεία της εκποµπής στην ΕΡΤ3», λέει στη Realnews και συµπληρώνει: «Είναι λογικό να αποκτάς εµπειρία µε τα χρόνια, µεγαλύτερη άνεση και οικειότητα µε τον φακό.

Σίγουρα ήµουν πιο άπειρη στο ξεκίνηµά µου, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει ανεπανόρθωτα λάθη». Η ζωή της πρώην Σταρ Ελλάς έχει πολύ φωτεινά χρώµατα αυτή την περίοδο. «Μια χαρά και τώρα και πριν! Θετική σκέψη πάντα και προχωράµε», δηλώνει, ούσα φειδωλή για τα µυστικά της ευτυχίας της µε τον µπασκετµπολίστα Γιάννη Παπαπέτρου, µε τον οποίο είναι πάνω από έναν χρόνο ζευγάρι. Θεωρεί, ωστόσο, φυσικό πολλά δηµοσιεύµατα να τους θέλουν να παντρεύονται. «Το έχω ακούσει αρκετές φορές, οπότε δεν µου κάνει εντύπωση.

Οταν είσαι σε σχέση για καιρό, αρχίζουν αυτές οι φήµες», εξηγεί. Το περασµένο καλοκαίρι γνώρισε ο ένας τους γονείς του άλλου. Η Αννα, άλλωστε, είναι παραδοσιακή γυναίκα. «Οταν ένα σύνολο πραγµάτων είναι ευνοϊκό, µαζί µε το σωστό timing, τότε µε χαρά θα δηµιουργήσω µια όµορφη οικογένεια», λέει.

«Πάντα αγαπούσα τα παιδιά, αλλά δεν έχω καταλάβει να... ξυπνάει το ένστικτο της µητρότητας. Οταν έρθει η σωστή ώρα, όλα θα γίνουν». Οσο για τον γάµο της; «Θα µου άρεσε ο παραδοσιακός γάµος, το σκέφτοµαι σαν µια ωραία γιορτή µε την οικογένεια και τους φίλους µας. Ο καθένας, όµως, επιλέγει στη δική του ζωή να κάνει ό,τι προτιµάει». Για εκείνη ο ιδανικός άντρας δεν έχει ορισµό: «Ιδανικός είναι ο άντρας µε τον οποίο ταιριάζουµε (αυτό τα εµπεριέχει όλα), περνάµε όµορφα µαζί και δεν βαριόµαστε ποτέ. Απλά και όµορφα», θα πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved