Ζέτα Μακρυπούλια: Η έκπληξη που ετοίμασε για τον Μιχάλη της!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Η έκπληξη που ετοίμασε για τον Μιχάλη της!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από ένα απαιτη τικό πρόγραμμα συναυλιών στην Αμερική και η σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια, ετοίμασε για εκείνον μια υποδοχή-έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε συνεννοηθεί με τον αδερφό της, Άκη Μακρυπούλια, που είναι ιδιοκτήτηςτου μεζεδοπωλείου «Μυκηνών Γεύσεις» στον Κεραμεικό, προκειμένου να πραγματοποιήσει κρυφά την επιθυμία του αγαπημένου της. Ο Μιχάλης, άρτι αφιχθείς από την Αμερική, όπου από τις 27 Απριλίου ήταν σε περιοδεία μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τη Μελίνα Μακρή, αυτό που λαχταρούσε ήταν μια ζεστή βραδιά παρέα με καλούς φίλους. Ετσι κι έγινε. Στο μεζεδοπωλείο τούς περίμενε ένα μεγάλο τραπέζι για δέκα άτομα με την ένδειξη «ρεζερβέ». Μετά τις 9 το βράδυ οι θαμώνες του μαγαζιού είδαν έκπληκτοι να καταφθάνει το ζευγάρι, ενώ σε λίγα λεπτά την παρέα συ μπλήρωσαν ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης. Μαζί με τον αδελφό της Ζέτας και τη σύζυγό του, Ελίζα Σπυροπούλου, όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια άκρως διασκεδαστική και χαλαρή βραδιά. Την παράσταση έκλεψε η μόλις 4,5 μηνών ανιψιά της Ζέτας, την οποία είχε στην αγκαλιά της η μητέρα της, Ελίζα. Η μικρούλα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής όλων, με τη Ζέτα και τον Μιχάλη να εκδηλώνουν τη μεγάλη αδυναμία που τρέφουν για εκείνη.
Η Ζέτα, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του παιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» και πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, δεν κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της στην Αμερική. Του υποσχέθηκε, όμως, ότι θα τον συνοδεύσει στη μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι. Και οι δύο χαμογελούσαν συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ άπαντες σχολίασαν πόσο χαρούμενος ήταν ο Μιχάλης που μετά από καιρό βρέθηκε μαζί με την αγαπημένη του ανάμεσα σε καλούς φίλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved