Πέτρος Λαγούτης: «Μεγαλώνοντας προσπαθώ να αφήνω έξω από τη ζωή μου την τοξικότητα»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Μεγαλώνοντας προσπαθώ να αφήνω έξω από τη ζωή μου την τοξικότητα»

Μεγαλώνοντας, προσπαθεί να αφήσει έξω από τη ζωή του την «τοξικότητα», αντίθετα, τον χαλαρώνει η αίσθηση να περνά χρόνο με ανθρώπους που αγαπάει και τους νιώθει κοντά του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη.

Από το παρελθόν σου κρατάς μόνο τα καλά που σου έχουν συμβεί;

«Έχουμε την ικανότητα ως άνθρωποι να αδυνατίζουν μέσα μας οι πολύ οδυνηρές στιγμές, για να μπορούμε να προχωράμε, είναι μια φυσική διαδικασία, ο χρόνος πάντα βοηθάει»

Πώς καθαρίζει το μυαλό σου από την πίεση, το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας;

«Έχουμε την τύχη στη δουλειά που κάνουμε η πίεση της καθημερινότητας να αντισταθμίζεται από την ίδια τη δουλειά. Η δουλειά μας είναι το παιχνίδι, παίζουμε ένα ρόλο, κι αυτό απόγονο του δρα ψυχοθεραπευτικά και αγχολυτικά. Με χαλαρώνει η αίσθηση να περνάω χρόνο με ανθρώπους που αγαπάω και νιώθω κοντά μου. Μεγαλώνοντας προσπαθώ να αφήνω έξω από τη ζωή μου την τοξικότητα».

Τι είναι εκείνο που σου προκαλεί «τοξικότητα»;

«Πολλά πράγματα. Δεν αντέχω τις ψευτοσυναναστροφές, με κουράζουν, με πιέζουν, δεν έχουν να μου δώσουν κάτι. Δεν αντέχω το ψέμα και την υποκρισία. Γενικότερα, δεν αντέχω το χάσιμο χρόνου, κουράζομαι και είναι σαν να έχω πάθει αλλεργία σε αυτό. Ίσως επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν, να «πετάω» το χρόνο μου, να τον «σκοτώνω», τώρα πια δεν μπορώ να το κάνω καθόλου», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved