Λευτέρης Πανταζής: «Δουλεύω για μένα, το έχω ανάγκη, αυτό μου δίνει ζωή»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Δουλεύω για μένα, το έχω ανάγκη, αυτό μου δίνει ζωή»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και για τον λόγο που συνεχίζει να δουλεύει ακόμα τόσο πολύ.

Πώς είσαι αυτόν τον καιρό;

«Σηκώνω τα χέρια ψηλά», όχι για να παραδοθώ, αλλά για να δώσω το σύνθημα ότι συνεχίζουμε, δίνουμε δύναμη δεξιά, αριστερά κι ευθεία.

Αυτή είναι αρχή ζωής;

Ναι, είναι αρχή ζωής, δεν παραδίνομαι, θα πέσω τελευταίος. Τώρα «Σηκώνω τα χέρια ψηλά», γιατί μπήκε στη ζωή μου ο... Master tempo Πέτρος Δινάλης, μας αναστάτωσε, μας έβαλε όλους στη σειρά και...σηκώσαμε τα χέρια ψηλά. Πρόκειται για ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ, ανεβαστικό, το έχει αγαπήσει η νεολαία, δείχνει καλή διαγωγή. Η συνταγή, όταν την έχεις δοκιμάσει ξανά κι έχει επιτυχία, γιατί είναι η 4η φορά που συναντιόμαστε, έχουμε κάνει άλλες τρεις μεγάλες επιτυχίες με τον Πέτρο. Ταιριάζουμε πολύ στα μυαλά, στο πώς κινούμαστε στην αγορά. Η συνεργασία και η φιλία αυτή κρατάνε χρόνια. Πηγαίνω κοντά στη νεολαία, μου αρέσει.

Αυτό είναι κάτι που σου δίνει ενέργεια;

Μου δίνει οξυγόνο, μου δίνει επικαιρότητα, είναι μόδα. Είμαι πάντα κοντά στους νέους, εδώ και πολλά χρόνια, είναι το αύριο που κινεί τα νήματα κι εγώ ακολουθώ και νιώθω νέος, έχει πολλή φρεσκάδα.

Το καλοκαίρι σου πώς θα το περάσει;

Δεν έχω σταματήσει να ταξιδεύω, να είμαι κοντά στα μέρη που υπάρχουν Έλληνες, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Έχω πάει Κύπρο, Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή, έχω πάει παντού. Μέσα στο καλοκαίρι θα με δει όλη η Ελλάδα και μόνο μου, αλλά και με τον Πέτρο μαζί, κι ευελπιστώ ότι αυτό θα συνεχίσει για πολύ καιρό.

Για ποιον δουλεύεις;

Δουλεύω για μένα, το έχω ανάγκη, αυτό μου δίνει ζωή και νομίζω πως ό,τι κινείται ζει, αυτό που δεν κινείται... αραχνιάζει και σκουριάζει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved