Λευτέρης Πανταζής: «Η κόρη μου δεν είναι καλή στα οικονομικά της. Θέλω να κάνει το κουμάντο της»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Η κόρη μου δεν είναι καλή στα οικονομικά της. Θέλω να κάνει το κουμάντο της»

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάσταση και στην κόρη του Κόνι Μεταξά.

Είσαι γνωστός στο ευρύ κοινό πολλά χρόνια, οικονομικά είσαι καλά, και η φιλοδοξία σου, λογικά, έχει καλυφθεί με την πάροδο των ετών με τη δόξα που έχεις πάρει...

Ο άνθρωπος δεν σταματάει να ονειρεύεται, να βάζει στόχους για να συνεχίσει τη ζωή του, μέχρι να κλείσει τα μάτια του. Ένας άνθρωπος που είναι δημιουργικός, της φασαρίας, του αρέσει η ζωή, που είναι γένους θηλυκού και είναι πάντα ελκυστική. Μου αρέσει να κυνηγάω τη ζωή, να τη φλερτάρω, να δημιουργώ μαζί της, να συζώ και να κάνουμε πράγματα μαζί. Αν είναι και ωραία γκόμενα, φρεσκάρομαι κι εγώ.

Την προίκα της κόρης σου την έχεις φτιάξει, την έχεις αποκαταστήσει οικονομικά;

Ο κάθε γονιός κοιτάζει τα παιδιά του να μην έχουν βάσανα, όπως έχει βασανιστεί ο μπαμπάς, η μαμά και ο παππούς μου. Αυτό δεν είναι καλό πάντα, γιατί το παιδί πρέπει να σταθεί στα πόδια του, να βγάζει τα προς το ζην, όπως κι εμείς δείξαμε στους δικούς μας. Θα προσπαθήσω να έχει μια άνετη ζωή. Προσπαθεί μόνη της, χτίζει το ονοματάκι της και όσο πάει, μου ζητάει λιγότερα λεφτά, που σημαίνει ότι βγάζει τα δικά της. Όταν αρχίζει τις μαλαγανιές, λέω: «Λεφτά θέλει». Αν περάσει κάποιος καιρός και δεν ζητάει, είμαι χαρούμενος, γιατί λέω ότι πάει καλά.

Ελέγχεις τα οικονομικά της;

Δεν είναι καλή στα οικονομικά της, αλλά δεν τα ελέγχω. Δεν θέλω να την ελέγχω, θέλω να δυσκολεύεται, για να αρχίζει να βάζει σε τάξη πράγματα, να κάνει το δικό της κουμάντο. Της λέω πάντα αυτό που μου έλεγε ο πατέρας μου: «Τα χρόνια περνάνε σαν νεράκι κι αν δεν εκμεταλλευτείς εκείνη τη στιγμή την τύχη που σε βρίσκει και να κάνεις καλή διαχείριση τη στιγμή εκείνη, δεν θα είναι ποτέ ίδια η μέρα που θα περνάει, θα είναι διαφορετική».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved