Νίκος Πορτοκάλογλου: «Έχω βγάλει φέτος εκατοντάδες φωτογραφίες με μαθητές»
Showbiz

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Έχω βγάλει φέτος εκατοντάδες φωτογραφίες με μαθητές»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο φτασμένος δημιουργός, δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, αλλά για τα 15χρονα παιδιά που συνάντησε στο πλαίσιο της «Σχολικής Εκδρομής», το οδοιπορικό σε όλη τη χώρα πέρσι τον χειμώνα, με τους Ευγενείς Αλήτες και τις χορωδίες των τοπικών μουσικών σχολείων.

«Ήθελα να συναντήσω τη νέα γενιά καλλιτεχνών στα μουσικά σχολεία. Φαντάσου ένα οδοιπορικό όπου συναντήθηκα με τους αυριανούς συνθέτες μουσικούς και τραγουδιστές. Κάναμε πρόβες με τους έφηβους και σεμινάρια τραγουδοποιίας. Πήρα πάρα πολλά από αυτές τις συναντήσει. Αποζητώ εδώ και πολλά χρόνια τη συνεργασία με τους νέους καλλιτέχνες. Δεν μου αρέσει η λέξη "χρέος". Δεν υπάρχει κάποιο χρέος. Το κάνω επειδή μου δίνει χαρά. Με γεμίζει. Είναι τρομερή εμπειρία να έρχεσαι σε επαφή με νέα παιδιά στα πρώτα τους βήματα.

Εχουν τρομερό πάθος, ενθουσιασμό. Τα παιδιά των μουσικών σχολείων έκαναν δύο μήνες πρόβες τα κομμάτια μου πριν από τη συνάντηση μας. Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι αν μπορούν να βγουν μια φωτογραφία μαζί μου. Έχω βγάλει φέτος εκατοντάδες φωτογραφίες με μαθητές. Είναι αστείο, αλλά σπάει ο πάγος και έπειτα μιλάμε για μουσική. Με συγκινεί η δημιουργική τους φλόγα. Ετσι ήμουν κι εγώ στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Τότε άρχισα να παίζω κιθάρα. Και φέτος άκουσα τόσα νέα ταλέντα και συνάντησα και μία χαρισματική περίπτωση», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα,.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved