Ροδάνθη: «Ο Τούρκος παίκτης μου κίνησε το ενδιαφέρον»
Showbiz

Ροδάνθη: «Ο Τούρκος παίκτης μου κίνησε το ενδιαφέρον»

Το φλερτ της Ροδάνθης με τον Τούρκο παίκτη του Survivor σχολιάστηκε τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα.

Η πρώην μαχήτρια μίλησε για την γνωριμία της με τον γοητευτικό παίκτη και το πως ένιωσε από το φλερτ αυτό.

Καταφέρατε, πάντως, να γοητεύσετε παίκτες της Τουρκίας, της Κολομβίας και της Ρουμανίας. Είστε η μοιραία γυναίκα της ελληνικής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι με κολάκευε πολύ αυτό το γεγονός. Όταν είσαι άλουστη, απεριποίητη και κουρασμένη στο «Survivor», δεν περιμένεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν το πιστεύεις ότι θα αρέσεις κιόλας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έγινε. Όλο αυτό μας έκανε όλους να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα, αλλά, γενικά επειδή ήμουν πολύ ευδιάθετη πήγαινα να χαιρετάω την αντίπαλη ομάδα, ίσως αυτό να τους κινήσει το ενδιαφέρον»

Θα χαρείτε δηλαδή αν συναντηθείτε, με την ομάδα των Τούρκων;

«Πήρε μεγάλη διάσταση αυτό. Εγώ είμαι πολύ ντροπαλή και δεν πρόκειται να εκφραζόμουν. Το είχε πει όμως ο Ατζούν στο Συμβούλιο, οπότε έγινε ντόρος και έρχονταν όλοι μετά να με ρωτήσουν γι’ αυτό και δεν ήθελα να πω ψέματα. Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Τούρκο. Απλά, ήταν γλυκό και χαμογελαστό άτομο και συναντιόμασταν καμιά φορά πριν ή μετά τους αγώνες ως ομάδες, υπήρξαν και κάποια νοήματα μεταξύ μας. Έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Στον αγώνα εγώ δεν είχα δει κάτι. Ήταν ένα άτομο που μου κίνησε το ενδιαφέρον να τον γνωρίσω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένη» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved