Σταμάτης Γονίδης: Οι καταχρήσεις, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η επιτυχία
Showbiz

Σταμάτης Γονίδης: Οι καταχρήσεις, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η επιτυχία

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή. 

Ο τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο αν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία.

«Μακάρι να ήξερα τι μυστικό υπάρχει, για να το μοιραστώ και μαζί σας. Νομίζω ότι είναι η αγάπη μου για το τραγούδι, ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα μου», είπε στο Secret και συνέχισε για το αν η επιτυχία τον δυσκόλεψε: «κάποιες φορές δεν τη διαχειρίστηκα σωστά και αυτό το κατάλαβα αργότερα. Από ό,τι διαπίστωσα, ο λόγος ήταν ό,τι εμπιστεύτηκα λάθος άτομα και έκανα λάθος επιλογές γιατί δεν ήξερα να λέω "όχι"».

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε και στις καταχρήσεις που έκανε και στο αν ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε: «Αν υπήρχαν στο παρόν, δεν θα μίλαγα για αυτά! Έχει μείνει μόνο ο τζόγος και ο λόγος είναι ότι είμαι άνθρωπος του ρίσκου»

Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν εύκολα. Δεν τα θυμάται με νοσταλγία, όμως ξέρει να συγχωρεί και να κατανοεί. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν χειρότερα, γιατί δεν έβρισκα κατανόηση και αγάπη από τους γονείς μου ως παιδί. Βέβαια, τότε τα χρόνια ήταν διαφορετικά από ό,τι είναι σήμερα. Σε ένα χωριό δεν υπήρχε η κατάλληλη ενημέρωση για το πως πρέπει να φέρεσαι σε ένα παιδί και για αυτό το καταλαβαίνω και δεν τους κρατάω κακία. Τους αγαπώ, γιατί εμένα η ζωή τελικά μου έκανε πολλά δώρα και τους στάθηκα όπως και τους στέκομαι ακόμα, δίνοντάς τους ό,τι δεν πήρα ποτέ...»

Τέλος, παραδέχεται πως έχει πέσει αρκετές φορές ψυχολογικά. «Άνθρωπος είμαι κι εγώ κι έχω αδυναμίες, τα πάνω μου και τα κάτω μου. Κι όλα αυτά τα κατάλοιπα του παρελθόντος μου έχουν αφήσει πληγές. Το σωτήριο φάρμακο είναι ταλέντο να τραγουδάω όμορφα και με αυτόν τον τρόπο να πάρω απλόχερα την αγάπη του κόσμου, που τόσο πολύ μου είχε λείψει στο παρελθόν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved