Ο παράφορος έρωτας του Κώστα Κοκκινάκη!
Showbiz

Ο παράφορος έρωτας του Κώστα Κοκκινάκη!

Ο Κώστας Κοκκινάκης, τον οποίο πρωτογνωρίσαµε από τις κορυφαίες επιδόσεις του στο πόλο και µάθαµε ακόµα καλύτερα µέσα από τη συµµετοχή του στο περσινό «Survivor», εδώ και πέντε µήνες δεν έχει µάτια για άλλη γυναίκα παρά µόνο για το µοντέλο Χριστίνα Κανελλοπούλου

Ο 42χρονος προπονητής πόλο και η εντυπωσιακή καλλονή είναι µαζί από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο έκαναν την πρώτη τους δηµόσια εµφάνιση πριν από δύο µήνες και συγκεκριµένα σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν. Ο πάντα χαµηλών τόνων και µε αστείρευτο χιούµορ Κώστας Κοκκινάκης και η όµορφη σύντροφός του, παρά το γεγονός ότι δεν θέλουν να ρίχνουν φως στην προσωπική τους ζωή, εκείνο το βράδυ δεν έκαναν καµία προσπάθεια να κρυφτούν.

Αντιθέτως, ήταν ιδιαιτέρως διαχυτικοί µεταξύ τους, ανταλλάσσοντας συχνά τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. Από τότε έχουν φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές µαζί, άλλοτε να κάνουν όµορφους περιπάτους και άλλοτε να απολαµβάνουν το δείπνο τους υπό το φως των κεριών και σε άκρως ροµαντική ατµόσφαιρα. Παρότι τρελά ερωτευµένος, ο Κώστας Κοκκινάκης αποφεύγει να µιλά ανοιχτά για τη Χριστίνα. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στη Realnews είχε αρκεστεί να σχολιάσει: «∆εν υπάρχει λόγος να πω κάτι γι’ αυτό το θέµα. Αυτά είναι τα άσχηµα της αναγνωρισιµότητας», δείχνοντας για ακόµα µία φορά τη διάθεσή του να κρατά γενικότερα χαµηλούς τόνους.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής πόλο σε οµάδα παίδων της Βουλιαγµένης δεν µιλά για τη σχέση του, δεν µπορεί να κρύψει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της Χριστίνας του, µε την οποία ήδη έχουν πραγµατοποιήσει και τις πρώτες ερωτικές τους αποδράσεις. Ενα από τα πρώτα ταξίδια τους µάλιστα για να χαλαρώσουν και να ζήσουν τον έρωτά τους ήταν αυτό στην όµορφη Υδρα, ενώ το φετινό καλοκαίρι θα κάνουν και τις πρώτες κοινές διακοπές τους, ανυποµονώντας µάλιστα γι’ αυτό.

Ο Κώστας Κοκκινάκης µοιράζεται την καθηµερινότητά του µε τις δύο γυναίκες της ζωής του, την όµορφη Χριστίνα, αλλά και τη 17χρονη κόρη του, Ηλιάννα. Μπαµπάς και κόρη απολαµβάνουν σχεδόν καθηµερινά ο ένας την παρέα του άλλου και, σύµφωνα µε τον στενό φιλικό κύκλο του Κώστα, η νεαρή Ηλιάννα είναι ο βασικότερος λόγος που δεν είναι ακόµα έτοιµος να κάνει το πρώτο σοβαρό βήµα στη σχέση του: να συγκατοικήσει µε την όµορφη σύντροφό του. «Ακόµα δεν σκέφτονται να ζήσουν µαζί κάτω από την ίδια στέγη», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του Κώστα Κοκκινάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved