Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για τη γυναίκα στο πλευρό του και παραδέχεται: «Είμαστε αχώριστοι»
Showbiz

Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για τη γυναίκα στο πλευρό του και παραδέχεται: «Είμαστε αχώριστοι»

Aέρας ανανέωσης πνέει στην προσωπική ζωή του Κώστα Αποστολάκη, τον οποίο απολαύσαµε τον χειµώνα που πέρασε µέσα από τον ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή».

Ο ηθοποιός δείχνει να περνά πολύ καλά στην καθηµερινότητά του και µάλιστα πρόσφατα άφησε να φανεί και ο λόγος γι’ αυτό. Από το φθινόπωρο του 2016, οπότε ο ηθοποιός χώρισε από την Πηνελόπη Πλάκα µετά από δύο χρόνια σχέσης, δεν είχε κάνει κάποια δηµόσια εµφάνιση µε άλλη γυναίκα στο πλευρό του. Πρόσφατα, όµως, στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της σειράς του ΑΝΤ1, εµφανίστηκε συνοδευόµενος από µια πολύ εντυπωσιακή µελαχρινή καλλονή. Η οικειότητα που είχαν ανάµεσά τους αλλά και η ανεβασµένη διάθεση του ηθοποιού έκαναν όλους όσοι βρέθηκαν εκεί να λένε πως ο ηθοποιός ζει έναν µεγάλο έρωτα και ότι αυτή είναι η νέα σύντροφός του.

«Από τότε που χώρισα από την ΠηνελόπηΠλάκα, είµαι αχώριστος µε τη ∆ιονυσία Ανδριοπούλου. Η ∆ιονυσία είναι του χώρου µας, είναι σχεδιάστρια ρούχων και δουλεύει στο πλευρό του σχεδιαστή Πάνου Ζήνα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, µε πολύ καλό χαρακτήρα. ∆εν θέλω να µιλήσω για κάτι παραπάνω προς το παρόν, αφού αυτό το διάστηµα προτεραιότητα έχει η νέα παράσταση στην οποία συµµετέχω, µε την οποία θα γυρίσω όλη την Ελλάδα», δηλώνει στη Realnews ο Κώστας Αποστολάκης και συνεχίζει: «Αυτό το διάστηµα βρίσκοµαι στη Λάρισα, όπου και κάνω εντατικές πρόβες µε το Θεσσαλικό Θέατρο για µια εξαιρετική παράσταση του Ζορζ Φεϊντό. Η παράσταση λέγεται “Από το γάµο στο διαζύγιο”. Περιλαµβάνει δύο µονόπρακτα του συγγραφέα µε τίτλο “Ο παρ’ ολίγον θάνατος της πεθεράς” και “Η δυσκοιλιότητα του µπέµπη” και µιλά για τα συζυγικά προβλήµατα, που έχουν πολλή πλάκα όταν τα βλέπεις έξω σαν τρίτος, ενώ όταν τα ζεις δεν έχουν και πολλή πλάκα».

Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής του ηθοποιού, πάντως, µακριά από το θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά πλατό, είναι αυτός του πατέρα για την πεντέµιση ετών κόρη του Αγάπη-Ιουλία, καρπό του έρωτά του µε την πρώην σύζυγό του, τη γνωστή δηµοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη. Ο ίδιος µιλά µε λαχτάρα και µε πολλή περηφάνια για εκείνη: «Η κόρη µου σε λίγους µήνες γίνεται 6 χρόνων και τον Σεπτέµβριο θα πάει σχολείο, στην πρώτη δηµοτικού! Την περιµένω να έρθει στη Λάρισα µε τη γιαγιά της. Θα την έχω στο πλευρό µου για µια εβδοµάδα πριν ξεκινήσουµε την περιοδεία. Θα µε δει στην πρεµιέρα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved