Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν με έπαιρναν στο θέατρο μετά το γυμνό στο Playboy»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν με έπαιρναν στο θέατρο μετά το γυμνό στο Playboy»

Η χορογράφος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά κι έκανε τον προσωπικό απολογισμό της.

Με αφορμή τη sexy φωτογράφιση της Μαρίας Μπακοδήμου για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δικό της γυμνό shooting πριν από πολλά χρόνια για τις σελίδες του «Playboy».

«Διαχρονικά έκανε κακό στην καριέρα μου. Για ένα διάστημα οι θεατρικοί επιχειρηματίες έλεγαν ότι δεν παίρνουν αυτή που έκανε “Playboy”. “Δεν παίρνουμε τη γυμνή”» δήλωσε με παράπονο. Και συνέχισε: «Μου έκανε κακό για αρκετά χρόνια στους ρόλους. Το γυμνό ήταν λάθος επιλογή. Δεν το μετάνιωσα ακριβώς, αλλά...» ανέφερε χωρίς να ολοκληρώσει την πρότασή της η ηθοποιός, η οποία πετούσε από χαρά για τη συμμετοχή της στη θεατρική αναβίωση της ταινίας «Μαριχουάνα στοπ» που θα παρουσιαστεί τη νέα χειμερινή σεζόν.

Στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, σύμφωνα με την espresso, η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή: «Νομίζω ότι δεν της πάει η τηλεόραση, δεν έχει τα στοιχεία, τα προσόντα. Δεν με ενδιαφέρει το ότι ήταν κεντρική παρουσιάστρια, εγώ δεν την έβλεπα. Ούτε κι ο κόσμος την έβλεπε, απ' ό,τι αποδείχτηκε» είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved