Μάριος Δερβιτσιώτης: «Ο Σταρόβας είναι το μεγάλο πειραχτήρι στις πρόβες και δεν κάνει διακρίσεις»
Showbiz

Μάριος Δερβιτσιώτης: «Ο Σταρόβας είναι το μεγάλο πειραχτήρι στις πρόβες και δεν κάνει διακρίσεις»

Ο Μάριος Δερβιτσιώτης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» και για τις πλάκες που κάνει στις πρόβες ο Δημήτρης Σταρόβας.

Σε αυτό τον θίασο είστε σχεδόν 30 άντρες και μια γυναίκα, η Σοφία Μουτίδου. Την έχετε Βασίλισσα;

Την αλήθεια; Τη βρίσκουμε καλλιτεχνικά να είμαστε μόνο άντρες, αλλά πάντα νομίζω ότι χρειάζεται και μια γυναίκα για να είμαστε ευτυχισμένοι. Η Σοφία μας βάζει στη θέση μας και το χαίρεται κιόλας.

Ποιος είναι το πιο μεγάλο πειραχτήρι;

Ο Σταρόβας φυσικά. Ξεκινάμε πρόβα και φεύγει η ατάκα κατευθείαν. Χρειαζόμαστε δέκα λεπτά να συνέλθουμε από τα γέλια. Και δεν κάνει διακρίσεις. Όταν θέλει να αστειευτεί, τους παίρνει όλους η μπάλα

Και τον Ρήγα;

Κυρίως τον κύριο Ρήγα.

Του μιλάς στον πληθυντικό;

Του μιλάω όσο πιο λίγο γίνεται για να είμαι ασφαλής. Πέρα από την πλάκα, ναι, χρησιμοποιώ τον πληθυντικό ως ένδειξη σεβασμού. Τον παίρνω στο τηλέφωνο, για παράδειγμα, και του λέω «κύριε Αλέξανδρε, σε μισή ώρα θα είμαι εκεί».

Ποιο είναι το μεγάλο σου άγχος γι’ αυτή την περιοδεία;

Φοβάμαι ότι θα γυρίσω τον Σεπτέμβρη και θα βρω το σπίτι μου κατεστραμμένο από τις γάτες και τους σκύλους μου που, όσο λείπω, θα προσέξουν οι φίλοι μου. Προς το παρόν, όμως, λέω να τα αφήνω όλα πίσω μου και να ετοιμαστώ για την περιοδεία Ζωή και ΚΟΤΑ θα περάσουμε.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved