Ησαΐας Ματιάμπα: «Η πιο συνταρακτική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν είδα τον γιο μου να γεννιέται»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Η πιο συνταρακτική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν είδα τον γιο μου να γεννιέται»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για τις στιγμές που βίωσε όντας «παρών» στον τοκετό και πώς ένιωσε όταν είδε τον γιο του.

Ποια ήταν η πιο δυνατή στιγμή για σένα, που «τα είδες όλα»;

Η πιο συνταρακτική στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννηση του παιδιού μου. Ήμουν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και είδα τη γέννηση του γιου μου.

Βρέθηκες μέσα στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια του τοκετού; Άντεξες τη διαδικασία;

Ναι, ήμουν μέσα. Το άντεξα, γιατί να μην αντέξω; Μια χαρά ήταν. Το σοκ που βιώνεις όταν βλέπεις το παιδί σου να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του είναι κάτι που... Δεν έμεινα παγωμένος, γιατί, όπως σου είπα και πριν, κάποια πράγματα τα θεωρώ οικεία και απλώς προσπαθώ μετά να γίνω όσο πιο καλός μπορώ. Έτσι και με το παιδί... εκείνη τη στιγμή που έβγαινε ένιωσα κάτι πολύ οικείο.

Η αίσθηση της πρώτης στιγμήν ποια ήταν;

Παγωτό δεν ξέρω αν έμεινα, γιατί έπρεπε να έχω καθρέφτη να δω τις εκφράσεις μου. Ενθάρρυνα κατά τη διάρκεια του τοκετού πάρα πολύ τη γυναίκα μου και έλεγα από μέσα μου συνέχεια: «Τι είναι αυτό; Πάμε, πάμε, πάμε…». Ήθελα να πάνε όλα καλά και προσευχόμουν να μην υπάρξει κάποιο θέμα.

Κάνεις όνειρα για το γιο σου;

Αυτό που θέλω από το γιο μου, μιας και η συνέντευξη θα μείνει, γιατί θα την κρατήσω, είναι να μεγαλώσει, να γίνει μπασκετμπολίστας, να πάει στο ΝΒΑ, να συνεχίσει την κληρονομιά του Αντετοκούνμπο και να μας κάνει άξιους.

Σου μοιάζει;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σου πω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved