Showbiz

Η απίστευτη έκπληξη του Σάκη στη Χριστίνα του για τα γενέθλιά της και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Gossip-tv Team

Τα γενέθλιά του έχει το κορίτσι του και θέλησε να του κάνει μία υπέροχη έκπληξη και μάλιστα πρωί πρωί!

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη που έκανε έκπληξη με μία υπέροχη τούρτα στην Χριστίνα Μπόμπα πρωί πρωί. Ο παρουσιαστής ήταν κρυμμένος στο μπάνιο όταν χτύπησε το κουδούνι και εκείνη έσπευσε να ανοίξει την πόρτα. Τότε εκείνος βγήκε από το μπάνιο και άρχισε να τραγουδάει το Happy birthday με την κυρία, κοινή τους φίλη, η οποία μόλις είχε έρθει να κρατά μία υπέροχη τούρτα με κεράκια. Η Χριστίνα αιφνιδιάστηκε και ενθουσιασμένη έσπευσε να φιλήσει και την κοπέλα και τον αγαπημένο της. Το όλο event, μαγνητοσκοπούσε ο Σάκης ο οποίος και παρέδωσε το βιντεάκι λίγο αργότερα στη Χριστίνα που το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνοντας και δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της με τον οποίο σε δύο μήνες ακριβώς παντρεύονται. "Σ' αγαπώ Σάκη" έγραψε η Χριστίνα η οποία δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η Χριστίνα έκανε ακόμα μία ανάρτηση με μία φωτογραφία της στην οποία απεικονιζόταν να κρατάει την υπέροχη τούρτα και έγραψε στη λεζάντα:

«Και πέρασαν τα χρόνια... και έγινα 30!
Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω!
Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται!
Ευγνώμων για όλα... το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved