Η Κέλλυ Κελεκίδου περιγράφει για πρώτη φορά: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σοκαριστική εμπειρία»
Showbiz

Η Κέλλυ Κελεκίδου περιγράφει για πρώτη φορά: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σοκαριστική εμπειρία»

Η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία και εδώ και λίγο καιρό έχει εγκατασταθεί και πάλι στην Ελλάδα, μετά από περίπου τρία χρόνια απουσίας της στην Αυστραλία

Μέχρι πρότινος, η τραγουδίστρια δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά της, ούτε είχε μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της στη μακρινή ήπειρο. Όμως, τώρα, σε συνέντευξή της στο People μιλάει για την πιο σκληρή και δύσκολη εμπειρία που έζησε εκεί, με αφορμή τον ερχομό στη ζωή της κόρης της.

«Η γέννηση της κόρης μου ήταν σοκαριστική εμπειρία» παραδέχτηκε η ίδια και συνέχισε: «Ο γιατρός μου ήταν εδώ και όταν έφυγα στην Αυστραλία πήγα σε ένα νοσοκομείο για να βρω το μαιευτήρα που θα αναλάμβανε τον τοκετό. Βρέθηκε κάποιος που με παρακολουθούσε τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά δεν ήταν αυτός που ήταν δίπλα μου στη γέννα εκείνο το βράδυ. Έσπασαν τα νερά περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, με ανέλαβε ένας γιατρός που δεν είχα ξαναδεί. Ενώ είχα ζητήσει επισκληρίδιο αναισθησία, δεν μου έκαναν ποτέ. Έζησα όλο το μεγαλείο του φυσιολογικού τοκετού. Στην ουσία με ξεγέννησε η μαία στις 08.00. Όμως ήταν κι αυτό μια εμπειρία και ο Νίκος ευτυχώς ήταν δίπλα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved