Η Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει την κοιλιά της, τρεις μήνες μετά τη γέννα! Δεν θα το πιστεύετε...
Showbiz

Η Δούκισσα Νομικού μάς δείχνει την κοιλιά της, τρεις μήνες μετά τη γέννα! Δεν θα το πιστεύετε...

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της βιώνει η Δούκισσα Νομικού καθώς είναι το πρώτο που περνάει με τον γιο της ο οποίος είναι ήδη τριών μηνών! 

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο και απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει με τον μικρούλη της, όμως, τον ελεύθερο χρόνο της χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Φυσικά, όταν είναι μαζί με τον μικρό Σάββα, όπως θα τον βαφτίσουν η Δούκισσα και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, δεν σταματάει να τον βγάζει φωτογραφίες και να απαθανατίζει όμορφες στιγμές μαζί του, θέλοντας, προφανώς να αφήσει ανεξίτηλο στον χρόνο το συγκεκριμένο καλοκαίρι ως το πιο μοναδικό της κοινής τους ζωής.

Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι το σώμα μιας από τις ομορφότερες Ελληνίδες, λίγο μόλις καιρό μετά τη γέννα, η ίδια φρόντισε να μας... καθησυχάσει καθώς ανέβασε φωτογραφία της με μπικίνι και κάνοντας έτσι τα... αποκαλυπτήρια! Αρκεί μόνο να δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να διαπιστώσετε πως η Δούκισσα έχει επιστρέψει κανονικά στα κιλά της και την υπέροχη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος καθώς κοιλιά πλέον ΔΕΝ υπάρχει! Δείτε την παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved