Πωλίνα: Ήθελε να γίνει αρχαιολόγος αλλά όπως λέει: Η πρώτη φορά που βγήκα στο κοινό ήταν με σπρωξιά!
Showbiz

Πωλίνα: Ήθελε να γίνει αρχαιολόγος αλλά όπως λέει: Η πρώτη φορά που βγήκα στο κοινό ήταν με σπρωξιά!

Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε για την αγαπημένη Πωλίνα

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα σε μία εξομολόγηση από καρδιάς και ήταν άκρως αποκαλυπτική! Διαβάστε όσα είπε στην Espresso...

Βέρα Αθηναία;

Γεννήθηκα στη Νέα Σμύρνη και μεγάλωσα εκεί, τελειώνοντας την Ευαγγελική Σχολή, ένα πολύ δύσκολο και αυστηρό σχολείο. Ο πατέρας μου ήταν πολιτικός μηχανικός και συγγραφέας, όταν δεν ήταν... μέσα για τα αριστερά φρονήματά του. Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα Σαντορινιά, που μας φρόντιζε μέχρι τα βαθιά της γεράματα.

Μοναχοπαίδι;

Ναι, αλλά μεγαλωμένη περισσότερο σαν αγόρι λόγω του πατέρα μου (γέλια). Παρά τις δυσκολίες της εποχής λόγω χούντας, έζησα πολύ όμορφα χρόνια δίπλα σε σημαντικούς ανθρώπους και κάνοντας τρελά όνειρα για καριέρα αρχαιολόγου.

Αλλά δεν γίνατε!

Εμειναν όνειρα, γιατί, ενώ είχα ταλέντο στη ζωγραφική, η νοοτροπία της εποχής ήταν πως οτιδήποτε καλλιτεχνικό δεν εξασφάλιζε επαγγελματική ασφάλεια για το μέλλον. Ετσι έδωσα εξετάσεις σε κάτι που δεν αγαπούσα καθόλου, τη Γαλλική Φιλολογία.

Στο θέαμα πώς βρεθήκατε;

Ξεκίνησα ερασιτεχνικά ως τραγουδίστρια συγκροτήματος στο Οn The Rocks, έπειτα από παρότρυνση φίλων μου. Τότε ήταν της μόδας τα μικρά ονόματα και, όταν πήγα για οντισιόν, με κράτησαν ως Πωλίνα, ενώ το κανονικό μου είναι Παυλίνα-Παρασκευή. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν αυτό της Μαγδαληνής από το «Jesus Christ Super Star» και η πρώτη φορά που βγήκα στο κοινό ήταν με σπρωξιά!

Είχε επιτυχία η συνεργασία;

Μεγάλη! Γεγονός που τάραξε τους γονείς μου και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχα φοβερή αντίδραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved