Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η πιο συγκινητική στιγμή της σεζόν στην εκπομπή Πάμε Πακέτο
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η πιο συγκινητική στιγμή της σεζόν στην εκπομπή Πάμε Πακέτο

Μέσα από την εκπομπή Πάμε Πακέτο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει ζήσει αρκετές ξεχωριστές στιγμές. Η παρουσιάστρια θυμάται μια συγκινητική στιγμή της σεζόν.

«Η εκπομπή με τον Μιχάλη. Τον κάλεσε ο πατέρας του, εξαφανισμένος χρόνια, για να του ζητήσει συγγνώμη που τον εγκατέλειψε. Και τι ανακαλύπτουμε; Το αγοράκι αυτό ομολογεί on camera ότι από 9 χρόνων αναγκαζόταν να κλέβει για να φάει. Με τη μητέρα του ήταν σε κατάσταση εξαθλίωσης. Καθώς δεν άντεχε αυτή τη ζωή, δεν το πλησίαζε κανείς γιατί βρομούσαν τα ρούχα του και σταμάτησε το σχολείο, χτύπησε στα 12 την πόρτα ενός ιδρύματος, ζητώντας απελπισμένα να τον πάρουν. Μου είπε: "Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή μου. Ξύπνησα την άλλη ημέρα και είχα κρεβάτι, φαγητό και ρούχα καθαρά"» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Η ζωή του αλλάζει σελίδα μετά την προβολή της εκπομπής;

«Ευαισθητοποιήθηκαν Έλληνες από Αμερική, Αυστραλία, Νότια Αμερική, μέχρι και από την Ιαπωνία. Γιατροί του πρόσφεραν ιατρικές εξετάσεις. Ψυχολόγοι, υποστήριξη. Άλλοι του κάλυψαν τα έξοδα μέχρι να τελειώσει το λύκειο. Για το καλοκαίρι θα δουλέψει σε ένα beach bar στην Πάρο. Καθώς κάναμε κάποιο follow up σε κάποιες εκπομπές, ήρθε το αγόρι μου, με ολοκαίνουργια ρούχα και παπούτσια. Ένας κούκλος. Δεκαοκτώ χρόνων, του χρόνου θα πάει Α' Λυκείου. Δώσαμε κι εμείς μία υποτροφία -καλυμμένα όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής- για σπουδές, σε όποια σχολή θέλει, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, μόλις τελειώσει το λύκειο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved