Μαρία Μπακοδήμου: «Κάνω ψυχανάλυση και meditation»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Κάνω ψυχανάλυση και meditation»

Η Μαρία Μπακοδήμου παραδέχεται πως έχει κάνει ψυχανάλυση και δηλώνει πως γενικά ασχολείται πολύ με τον εαυτό της.

«Εδώ και τρία χρόνια κάνω ψυχανάλυση. Ακριβώς τη στιγμή που αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Μόλις αισθάνθηκα ότι κάτι με πιέζει, ότι κάτι δεν με βολεύει, ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνω ψυχανάλυση και meditation και γενικά ασχολούμαι πια με τον εαυτό μου. Παλαιότερα δεν θα το έκανα, δεν θα αφιέρωνα μια ώρα στον εαυτό μου.»

-Με τα παιδιά τι άγχη έχεις;

«Θέλω να μην έχουν φόβους. Να σκέφτονται μεγάλα πράγματα, να ονειρεύονται, να μην κάνουν εκπτώσεις στα όνειρα τους» τόνισε στο Down Town.

-Τι θέλουν να κάνουν; Είναι και ωραία αγόρια.

«Ναι, έχουν σουξέ. Ο μεγάλος θέλει να κάνει media. Ίσως να θέλει να γίνει και παρουσιαστής. Ο μικρός θέλει να σπουδάσει business. Οπότε ο μικρός θα κάνει παραγωγή στα projects του μεγάλου».

-Θα τους άφηνες να πάνε στο Power of love;

«Αν το ήθελαν, ναι, δεν θα τους πω ποτέ να μην κάνουν κάτι. Τους εμπιστεύομαι και είμαι πάντα κοντά τους, αφήνοντας τους να δοκιμαστούν και φυσικά να κάνουν και λάθη.»

-Εσύ θα πήγαινες;

«Όχι, δεν έχω κάποιον λόγο να το κάνω. Και γενικά, σε κανένα reality δεν θα έμπαινα Τα παιδιά που πηγαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως θέλουν να γίνουν γνωστά, να μπουν στη showbiz».

-Σε φλέρταραν όταν έβγαινες στην Κωνσταντινούπολη;

«Ναι, και ίσως περισσότερο από τους Έλληνες. Και είναι πιο κολακευτικό, γιατί δεν με ξέρει κανείς εκεί, οπότε ξέρω ότι δεν φλερτάρουν την Μπακοδήμου. Ένιωσα τεράστια ελευθερία Σαν να πήγα φοιτήτρια.»

-Τι τρέλα έκανες εκεί που δεν θα έκανες στην Ελλάδα;

«Δεν μπορώ να σου πω. Κάτι έκανα, αλλά δεν θα το πω."

-Μήπως προέκυψε και κάποια σχέση στην Κωνσταντινούπολη και δεν μας το λες;

«Δεν ξέρω. Δεν μιλάω για τις σχέσεις μου, ούτε για τις τούρκικες ούτε για τις ελληνικές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved