Βίκυ Χατζή: «Συνειδητοποίησα με πολύ άγαρμπο και σκληρό τρόπο πως…»
Showbiz

Βίκυ Χατζή: «Συνειδητοποίησα με πολύ άγαρμπο και σκληρό τρόπο πως…»

Δεν ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές. Με χαμόγελο και θετική διάθεση, η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης, με το σύνθημα... «Αlpha παντού», προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων.

-Σας αρέσει να ρισκάρετε;

Β.Χ.: «Στο παρελθόν καθόλου ομολογώ. Μετά από ένα γερό χαστούκι της ζωής όμως, πριν από 4 χρόνια, συνειδητοποίησα με πολύ άγαρμπο και σκληρό τρόπο πως η μοναδική ασφάλεια που έχουμε στη ζωή βρίσκεται μέσα μας» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Π.Κ.: «Νιώθω πολλές φορές να κινούμαι στην κόψη του ξυραφιού. Στη δουλειά τα ρίσκα παραμένουν αμείωτα, διαχρονικά».

-Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

Β.Χ.: «Από την Όπρα Γουίνφρεϊ. Εγγονή σκλάβων, κόρη έφηβων άγαμων γονέων, θύμα βιασμού στα 9, ανήλικη μητέρα στα 14, χωρίς τις αναλογίες και την ομορφιά που επιβάλλει η βιομηχανία της αμερικανικής τηλεόρασης, πίστεψε στον εαυτό της και άντλησε από μέσα της τη δύναμη και το θάρρος που χρειαζόταν για να δημιουργήσει τη ζωή που της αξίζει. Σήμερα η Όπρα Γουίνφρεϊ φλερτάρει μέχρι και με τον Λευκό Οίκο».

Π.Κ.: «Από τον Μπαρόκ Ομπάμα. θα ήθελα να τον. ρωτήσω πώς είναι να βρεθεί από την κορυφή του κόσμου σε μια άλλη καθημερινότητα. Να μάθω αν αυτός που αποκαλούμε πλανητάρχη ένιωσε -και σε ποιο βαθμό- αδύναμος απέναντι στη δύναμη του λόμπι των όπλων. Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να θεσπίσει το πλαίσιο που επεδίωκε για τον έλεγχο της οπλοκατοχής. Αλησμόνητη θα μείνει η εικόνα-του δακρυσμένου προέδρου, μετά τη συγκλονιστική είδηση του θανάτου είκοσι παιδιών και έξι εκπαιδευτικών σε δημοτικό σχολείο από τα όπλα ενός νεαρού, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, το 2012».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved