Showbiz

Έξαλλες οι κόρες της Μοσχολιού με την Πέγκυ Ζήνα: «Είναι ιεροσυλία»

Gossip-tv Team

Ένας μυστικός πόλεμος μαίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού της Βίκυς Μοσχολιού «Άνθρωποι μονάχοι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Πέγκυ Ζήνα.

«Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του "Άνθρωποι μονάχοι" τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς το αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας» αναφέρει στην «Espresso» η μικρότερη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας, Ευαγγελία Δομάζου.

Όλα άρχισαν όταν η εταιρία Minos ΕΜΙ έστειλε στις αδελφές Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου, που εκπροσωπούν τη Βίκυ Μοσχολιού, μια επιστολή για να βάλει την εισαγωγή του τραγουδιού με τη φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας σε μια νέα διασκευή του «Άνθρωποι μονάχοι», το οποίο έχουν γράψει ο Γιάννης Σπανός και ο Γιάννης Καλαμίτσης.

Το τραγούδι, που ήδη βρίσκεται στο youtube, αλλά ακούστηκε και στα μουσικά βραβεία ΜΑD, εκτός από τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα που το ερμηνεύει, έχει στοιχεία ραπ αλλά και έναν νεαρό τενόρο που ερμηνεύει στίχους στα ιταλικά.

Όταν το αρχικό demo έφτασε στα χέρια των δύο γυναικών, η αντίδραση ήταν άμεση προς τη δισκογραφική. «Δεν αντιπροσωπεύει σε τίποτα τη μητέρα μας και δεν επιτρέπουμε να ακουστεί η φωνή της μητέρας μας σε αυτήν τη διασκευή» είπαν, ενώ αμέσως μετά η μικρότερη κόρη της σπουδαίας Μοσχολιού, Ευαγγελία, με post της στο facebook, αλλά και η εγγονή της Βίκυ Μπαφίτη που διαχειρίζεται τη σελίδα της Βίκυς Μοσχολιού, έβαλαν εναντίον της Πέγκυς Ζήνα «φωτογραφίζοντας» τη: «Ένα τραγούδι-ύμνος απ' τη φωνή της μητέρας μου. Μια τραγουδίστρια αποφάσισε να το βγάλει στη δισκογραφία με διασκευή ραπ ακούσματος, έναν τενόρο κι εκείνη να λέει το ρεφρέν. Λυπάμαι».

Ωστόσο, το τραγούδι κυκλοφόρησε χωρίς τη φωνή της γυναίκας που το απογείωσε στην εισαγωγή και οι δύο αδελφές «ξαναχτύπησαν». «Δυστυχώς, παρόλη την κάθετη άρνηση των νόμιμων κληρονόμων, θα βγει ένα κλασικό τραγούδι που τραγούδησε και έκανε επιτυχία η Βίκυ Μοσχολιού. Ένα αλλοιωμένο τραγούδι, σύμφωνα με τις σύγχρονες επιτάξεις της κοινωνίας όπου ζούμε. Τελικά όλα ισοπεδώνονται σήμερα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved