«Για μένα η Τζέσυ είναι ζωντανή. Εσείς κάνετε ό,τι θέλετε…»
Showbiz

«Για μένα η Τζέσυ είναι ζωντανή. Εσείς κάνετε ό,τι θέλετε…»

Συγκλονίζει με το μήνυμά του στο facebook.

O σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από την ημέρα του γάμου του με τη Μάγδα Πένσου, στον οποίο κουμπάρα ήταν η ηθοποιός, Τζέσυ Παπουτσή και έγραψε:

«Είναι μια από μεγαλύτερες ψυχάρες που έχω γνωρίσει... η καρδιά της ΕΙΝΑΙ το μεγαλύτερο τανκερ καλοσύνης συγχώρεσης και τρυφερότητας που κυκλοφορεί σε στεριά και θάλασσα,.. ΕΙΝΑΙ μια τις καλύτερες ηθοποιούς της μεταπολεμικής Ελλάδας... ΕΙΝΑΙ το ήθος σε άνθρωπο... ΕΙΝΑΙ η γυναίκα που μου θυμίζει ότι υπάρχει το κάλο στη ζωή απλά να αφήσεις την αγκαλιά σου ανοικτή το μυαλό σου αθώο και την καρδιά σου ανυποψίαστη και θα σου ερθει... ΕΙΝΑΙ η γυναίκα που με ένωσε με τη γυναίκα μου πριν 12 χρόνια κάτι τέτοιες μέρες...

ΕΙΝΑΙ Η φιλη που αντι για το φιλι στο γαμπρο μου πε κλαμμένη και τρυφερά ζοχαδιασμένη " να μου την προσεχεις μουλε" και με φιλησε στο στομα... ακομα θυμάμαι την ανάμεικτη γεύση των χειλιών και των δακρύων της...ΕΙΝΑΙ η αδελφή μου που άπειρες φορές πίνοντας καφεδάκι γυρναγα να την ψάξω και την πετύχαινα να με σταυρώνει για να μου πάνε όλα καλά... ΕΙΝΑΙ η μάνα που μου μαγείρευε οκτώ πιάτα μπας και δεν χορτάσω και να φεύγει από το κρεβάτι της στην Ιτεα για να κοιμηθώ και ας ήταν εκείνη ένα ερείπιο κούρασης.. ΕΙΝΑΙ η καλύτερη συνάδελφος που συνεργάστηκα ποτέ... ΕΧΕΙ το καθαρότερο και ομορφότερο γέλιο του κόσμου... ΕΧΕΙ τη γλυκύτερη ματιά... ΕΙΝΑΙ η ικανότερη ξεματιάστρα... ΕΙΝΑΙ η γυναίκα που τουλάχιστον εγώ και η Μάγδα πάντα θα γυρνάμε πίσω να την ψάχνουμε για να της πούμε ευχαριστώ για όσα μας έδωσε ..όχι επειδή μας τα χρωστούσε ...αλλά γιατί τα είχε και η Τζεσυ... ό,τι έχει το δίνει χωρίς δεύτερη σκέψη... είτε είναι αγάπη... είτε είναι ταλέντο... είτε είναι ελεύθερος χρόνος... είτε είναι η ζωή η ίδια... εμείς θα γυρίζουμε πάντα πίσω για να την δούμε εκεί που την αφήσαμε για να μας δώσει λίγη από τη ευγενική και βρωμόστομη συμβουλή της που είχε πάντα την αστροσκονη των αγγέλων... ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΕΣΥ ΜΟΥ.. όλοι οι άλλοι ας βάλετε αόριστο κι ας την θρηνήσετε... εγώ την ΕΧΩ μέσα μου... γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς... άρα για μένα ΕΙΝΑΙ ζωντανή... εσείς κάνετε ό,τι θέλετε... εγώ δεν κλαίω ζωντανούς ανθρώπους.. συγνώμη...!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved