Πωλίνα: «Η αναβίωση των ‘80s οφείλεται στην τεχνολογία»
Showbiz

Πωλίνα: «Η αναβίωση των ‘80s οφείλεται στην τεχνολογία»

Έχουν περάσει 31 χρόνια από τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά το «Τρέλες στις Σεϋχέλλες» και ακόμα ξεσηκώνει τους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών.

Η Πωλίνα, κατά κόσμον Παυλίνα-Παρασκευή Μισαηλίδου, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της και για τις… χρυσές συνεργασίες της.

Οι σημαντικές συνεργασίες συνεχίστηκαν;

«Ναι! Ακολούθησε η συνεργασία -και φιλία- με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, με πολλές πετυχημένες σεζόν στον Διογένη και όλοι μας με πρώτες επιτυχίες στη δισκογραφία. Το «Μπιρίμπα» ήταν η αρχή μου και τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού μου έδωσε, έπειτα από πολλή πίεση, ο Σταμάτης Κραουνάκης. Μετά ήρθε το «Μπικίνι» και το 1987 μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο γράφουμε τις «Τρέλες στις Σεϋχέλλες».

Τριάντα ένα χρόνια επιτυχίας!

«Είναι αδύνατον να περιγράψω τον απόηχο του τραγουδιού, το οποίο σε συνδυασμό με μια φωτογράφιση στο «Playboy» τα σάρωσε όλα. Δημιουργήθηκε μέχρι αερογραμμή από την Air Seychelles για να εξυπηρετεί τον κόσμο απευθείας από Ευρώπη και όχι όπως είχα πάει εγώ, μέσω Κένυας».

Κι ακολούθησε η «χρυσή» συνεργασία με τον στιχουργό-συνθέτη Γιάννη Καραλή...

«Του χρωστάω τα ωραιότερα τραγούδια της δισκογραφίας μου!».

Τα τελευταία επτά χρόνια τα ελληνικά 80s επέστρεψαν δυνατά και παίζουν παντού. Εσείς, όπως βλέπω στον λογαριασμό σας στο facebook, δεν ξεκουράζεστε καθόλου. Κάθε βράδυ και live!

«Είναι μεγάλη μας τύχη! Η αναβίωσή τους οφείλεται αφενός στην τεχνολογία -YouTube- και αφετέρου στην ανάγκη του κόσμου να επιστρέψει στα χρόνια της αθωότητας λόγω της κρίσης. Αυτή η εποχή με έναν μαγικό τρόπο λατρεύτηκε από παλιούς αλλά και από τις νέες γενιές, με αποτέλεσμα να έχουμε μέσο όρο ηλικίας στις συναυλίες μας στο Κύτταρο άτομα ηλικίας κοντά στα 25! Και σ’ αυτό το σημείο να πω ότι πάντα μαζί μου είναι ο επί οκτώ χρόνια συνεργάτης μου Δημήτρης Κικλής», ανέφερε στην Espresso η τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved