Πέτρος Πολυχρονίδης: «Με την κρίση η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο»
Showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Με την κρίση η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναφέρθηκε στην κρίση και αποκάλυψε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» δε ζει με το άγχος της τηλεθέασης καθώς αυτό που τον νοιάζει είναι η ποιότητα της δουλειάς του.

Την κρίση τη βιώνετε; Τι άλλαξε στη ζωή σας;

«Τη βιώνω όπως όλοι. Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο όμως. Χωρίς την κρίση, η ψυχαγωγική τηλεόραση δεν θα είχε στραφεί ποτέ προς εμένα. Η δουλειά που έκανα με την ίδια προσήλωση και τα προηγούμενα 19 χρόνια τώρα, στην περίοδο της κρίσης, φάνηκε. Δουλεύω το ίδιο σκληρά, αλλά πλέον ανταμείβομαι περισσότερο και δεν εννοώ μόνο οικονομικά».

Σας απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης;

«Οχι. Μπορείς να ρωτήσεις και το κανάλι μου. θα στο επιβεβαιώσουν. Εστιάζω στην ποιότητα της δουλειάς μας. Χρειάζεται υπομονή και ο κόσμος ανταμείβει την ποιότητα του θεάματος που παρακολουθεί».

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να πολιτευτείτε;

«Παρακολουθώ στενά τα πολιτικά δρώμενα τα τελευταία 25 χρόνια, όμως ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να πολιτευτώ. Δεν μου ταιριάζει. Είμαι αρκετά αντισυμβατικός για να παίξω με τους κανόνες της πολιτικής».

Τηλεόραση βλέπετε; Ποια προγράμματα σας αρέσει να παρακολουθείτε;

«Ο χρόνος στο σπίτι είναι ελάχιστος και μοιράζω τον χρόνο της Τν με αρκετό διάβασμα βιβλίων. Άπειρες ταινίες, τουλάχιστον πέντε την εβδομάδα. Τα τηλεοπτικά προγράμματα που μου αρέσουν τα γράφω και τα παρακολουθώ αργά το βράδυ. Η ταξιδιωτική εκπομπή «Happy Traveller» του Ευτύχη Μπλέτσα, το αμερικανικό «Master Chef» (βλέπω τώρα την 8η σεζόν) και το «Βινύλιο» είναι αυτόν τον καιρό στον σκληρό μου δίσκο», δήλωσε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved