Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το τρίτο βιβλίο, τα σεμινάρια κβαντομηχανικής και η εκπομπή ευ ζην!
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το τρίτο βιβλίο, τα σεμινάρια κβαντομηχανικής και η εκπομπή ευ ζην!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να διοχετεύει σωστά την φοβερή ενέργεια που έχει και μιλάει για τους νέους ορίζοντες που άνοιξαν μπροστά της και που θέλει να απολαύσει με κάθε τρόπο... 

Σε τι φάση σάς πετυχαίνουμε αυτή την εποχή;

Βγάζω το τρίτο βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Εχει τον τίτλο «Αλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες». Είναι πολύ πρωτοποριακό!

Είναι βιωματικό;

Ποτέ δεν γράφω κάτι που δεν έχω εφαρμόσει και δεν έχω αποδείξει στον εαυτό μου ότι μπορεί να λειτουργήσει. Αφορά μια αλλαγή πρώτης σκέψης, διάθεσης και διατροφής, γιατί είμαστε τρίπτυχο. Εχει κάποια κβαντικά tips όσον αφορά τη διεκπεραίωση του προγράμματος αυτού. Για πρώτη φορά συνδυάζονται τα συμπεράσματα της κβαντομηχανικής σε ένα βιβλίο που σου δίνει οδηγίες για καλύτερη διάθεση, καλύτερη εμφάνιση, καλύτερο σώμα. Είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα 42 ημερών, που όμως στο τέλος κάθε μέρας σού δείχνει και πώς να αλλάξεις τη σκέψη και τη διάθεσή σου μέσω της κβαντομηχανικής. Η κβαντομηχανική σε βοηθάει να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στη ζωή σου πολύ πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο. Εφαρμόζοντας απλά κάποιες σκέψεις.

Και πώς φτάσατε να γράψετε αυτό το βιβλίο;

Εκανα όλο τον χρόνο σεμινάρια κβαντομηχανικής.

Δηλαδή, παρακολουθήσατε κανονικά μαθήματα.

Κανονικά. Κάθισα, παρακολούθησα και κράτησα σημειώσεις στο τετράδιό μου.

Δεν σταματάτε ποτέ;

Οχι, δεν σταματάω! Μακάρι να εμπνέω όσο μπορώ να εμπνέω. Οταν είσαι μπροστά και είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να δίνεις θετικά παραδείγματα.

Γιατί δεν προτείνετε και μια εκπομπή ευ ζην;

Εγώ πρότεινα, αλλά τώρα το πρόγραμμα έχει «κουμπώσει». Την υποχρέωσή μου την έκανα. Θεωρούσα ότι πρέπει να το κάνω αυτό.

Εν ολίγοις, ποια είναι τελικά η λύση για να ζούμε καλύτερα;

Η λύση είναι μέσα μας. Η δύναμη όλη δεν είναι αλλού, είναι μέσα μας. Αρκεί να τη βρούμε και να τη χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Και ποτέ σε βάρος κάποιου άλλου! Ποτέ! Μόνο πάντα για το ανώτερο καλό όλων μας. Γιατί είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Αν εγώ κάνω μια άσχημη σκέψη για εσάς, αυτή με έναν τρόπο θα γυρίσει κάποια στιγμή εις βάρος μας. Η επίκριση και η κατάκριση προέρχονται από αρνητικά και πικρόχολα συναισθήματα, τα οποία μας αποσυνδέουν από τη ροή, από την ανώτερη διάνοια. Οταν είμαστε σε θετική σκέψη και αγάπη, είμαστε στη ροή.

Νομίζω ότι στο τέλος εκεί καταλήγουμε όλοι.

Ακριβώς.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved