Ο νικητής του Hell’s Kitchen εξομολογείται: «Γύρναγα σπίτι και δεν είχα να φάω»
Showbiz

Ο νικητής του Hell’s Kitchen εξομολογείται: «Γύρναγα σπίτι και δεν είχα να φάω»

Ο Ραφαήλ Τσακίρης μίλησε για την γνωριμία και την συνεργασία του με τον Έκτορα Μποτρίνι και αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. 

Ο νικητής του Hell's Kitchen μεγάλωσε με την μητέρα του και την καμαρώνει που δουλεύει στη λάντζα μαγαζιών στη Ρόδο.

Το έπαθλο περιλαμβάνει και μια θέση ως head chef σε εστιατόριο του Μποτρίνι. Πώς ξέρεις ότι οι συνθήκες θα σε ικανοποιούν;

«Και με ελάχιστα λεφτά, θα το έκανα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω στο πλάι του. Κάθε επαγγελματίας πρέπει να βλέπει και να μαθαίνει πράγματα κάποιες φορές, για την εμπειρία. Πάντα θαύμαζα τον Μποτρίνι, οι φίλοι με λένε «Μποτρινάκι». Περίμενα πώς και πώς να πετάει πράγματα, είναι είδωλο, γουστάρω μέχρι και το μπινελίκι. Να ξέρεις ότι εμείς οι μάγειρες είμαστε λίγο ανώμαλοι. Και εγώ ειδικά έχω σκληραγωγηθεί πολύ στη ζωή. Μου»

Γιατί το λες αυτό;

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τόσο εύκολα. Έζησα δύσκολες καταστάσεις και είχα πολλά οικονομικά προβλήματα. Οπότε η μαγειρική, ανεξάρτητα από το ότι την αγάπησα, ήταν ένας τρόπος για να βγάλω εύκολα εισόδημα και να βοηθήσω την οικογένεια μου. Δεν είναι και τόσο ωραίο να γυρνάς σπίτι σου και να μην έχεις να φας»

Φτάσατε σε σημείο να μην έχετε να φάτε;

«Ναι, αλλά βρίσκαμε εναλλακτικές και ικανοποιούσαμε το στομάχι μας. Δεν είναι κακό, ίσα-ίσα, αυτή η κατάσταση με έκανε να αγαπήσω και να εκτιμήσω περισσότερο το φαγητό. Αν κάποιος δεν πεινάσει και δεν φάει ζάχαρη και ψωμί όπως οι παππούδες μας, δεν θα καταλάβει την αξία του φαγητού. Εγώ σέβομαι το ίδιο τις φακές, αλλά και το καλύτερο πιάτο του κόσμου. Χαίρομαι που τα έχω ζήσει όλα αυτά και πάντα σκεφτόμουν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Ακόμα και τις άσχημες καταστάσεις καταφέρναμε με τη μητέρα μου να τις κάνουμε πιο όμορφες, Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω αυτήν τη μητέρα που μου έχει δώσει τις σωστές αρχές»

Σε είδα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 να μιλάς με συγκίνηση για τη μητέρα σου.

«Ναι, γιατί της αξίζει το καλύτερο και θέλω να τη βοηθήσω. Η μητέρα μου αυτήν τη στιγμή δουλεύει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο και, προς τιμήν της, κάνει λάντζα. Πάντα δούλευε σε τουριστικά μαγαζιά, κουζίνες, λάντζα. Είναι πανέμορφη, μάχιμη και πολύ δυνατός χαρακτήρας. Επίσης, δεν κατάφερε να σπουδάσει και να κάνει πράγματα για εκείνη, οπότε της αξίζει να της δώσει η ζωή αυτά που της πήρε. Φαντάσου ότι αυτήν τη στιγμή είναι 44 χρονών και είναι γιαγιά. Με έκανε όταν ήταν δεκαπεντέμισι»

Ο μπαμπάς σου ήταν κοντά της σε όλο αυτό;

«Ο μπαμπάς μου είναι από τη Θεσσαλονίκη, είχε έρθει για διακοπές στη Ρόδο και ξαφνικά ερωτεύτηκε τη μαμά. Άργησα, όμως, να τον γνωρίσω και ναι μεν έχουμε κάποιες σχέσεις αλλά δεν τον ξέρω καλά. Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη μια φορά στα πέντε χρόνια και να φανταστείς ότι δεν γνωρίζω καν τι δουλειά κάνει. Αργότερα μεγάλωσα και με τον πατριό μου, αλλά η μητέρα μου ξαναχώρισε» αποκάλυψε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved